Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

raamwisser telescoopsteel in Schoonmaakartikelen met filter Raamwisser of Trekker

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een raamwisser met telescoopsteel maakt het reinigen van hoge en moeilijk bereikbare ramen veel eenvoudiger en veiliger. Je kunt zonder ladder werken en hebt een groter bereik.
Gebruik een raamwisser met telescoopsteel door het raam nat te maken met water en eventueel schoonmaakmiddel. Vervolgens trek je met de wisser het water naar beneden en droog je het raam na met een droge doek of zeem.
Telescoopstelen van raamwissers zijn vaak gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen zoals aluminium of carbon. Deze materialen zorgen voor stevigheid en maken de steel gemakkelijk hanteerbaar.
Raamwissers met telescoopstelen zijn geschikt voor de meeste soorten ramen, inclusief grote ramen, glazen wanden, en serres. Voor zeer delicate ramen is het raadzaam om een zachte rubberen wisser te gebruiken.
Het opbergen van een telescoopsteel voor een raamwisser kan afhankelijk zijn van de lengte en het type steel. Sommige telescoopstelen zijn inklapbaar of uitschuifbaar, wat opbergen gemakkelijker maakt. Zorg ervoor dat de steel droog en schoon is voordat je hem opbergt om roestvorming te voorkomen.