Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

ikea x off white kleed in Stoffering | Tapijten en Kleden

.

Wat je moet weten over Ikea x off white kleed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

33,3%

Van alle Ikea x off white kleed advertenties is 33,3% beschikbaar voor verzending.

6,7%

6,7% van alle Ikea x off white kleed advertenties in de categorie Stoffering | Tapijten en Kleden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Ikea x off white kleed de volgende kenmerken: Rechthoekig, Wit.

€ 56

De huidige gemiddelde prijs van een Ikea x off white kleed is € 56.

Prijscheck

De duurste Ikea x off white kleed advertentie in de Stoffering | Tapijten en Kleden categorie werd aangeboden voor € 500, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een IKEA x Off-White kleed combineert de stijl van IKEA met het design van Off-White, bekend om zijn eigentijdse en trendy uitstraling.
Om een IKEA x Off-White kleed goed te onderhouden, is regelmatig stofzuigen en indien nodig voorzichtig reinigen met een mild reinigingsmiddel voldoende.
Je kan een IKEA x Off-White kleed vinden in de categorie Stoffering, specifiek onder Tapijten en Kleden te koop, zowel online als in fysieke winkels.
Wat een IKEA x Off-White kleed uniek maakt, is de combinatie van IKEA's betaalbaarheid en praktisch design met de iconische stijl en flair van Off-White.
Ja, IKEA x Off-White kleden zijn over het algemeen duurzaam in gebruik door de hoogwaardige materialen en vakmanschap die bij de productie worden gebruikt.