Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

zwarte glazen in Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen

.

Wat je moet weten over Zwarte glazen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

66,1%

Van alle Zwarte glazen advertenties is 66,1% beschikbaar voor verzending.

9,8%

9,8% van alle Zwarte glazen advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Zwarte glazen de volgende kenmerken: Zwart, Overige materialen, Kandelaar.

€ 9

De huidige gemiddelde prijs van een Zwarte glazen is € 9.

Prijscheck

De duurste Zwarte glazen advertentie in de Woonaccessoires | Kandelaars en Kaarsen categorie werd aangeboden voor € 45, terwijl de goedkoopste voor € 0 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Zwarte glazen in woonaccessoires voegen een chic en elegant tintje toe aan je interieur. Ze kunnen een modern en stijlvol contrast creëren in elke ruimte.
Je kunt zwarte glazen kandelaars en kaarsen eenvoudig schoonmaken met een zachte doek en glasreiniger. Vermijd ruwe sponzen om krassen te voorkomen.
Ja, zwarte glazen kandelaars en kaarsen zijn over het algemeen veilig in gebruik, zolang je ze op een stabiel oppervlak plaatst en brandende kaarsen nooit onbeheerd achterlaat.
Zwarte glazen passen goed bij verschillende interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en luxueus. Ze kunnen een vleugje dramatiek toevoegen aan je woonaccessoires.
Zwarte glazen kandelaars en kaarsen zijn populair in woonaccessoires vanwege hun veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Ze kunnen de sfeer en ambiance in elke kamer verbeteren.