Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

schaal 60 cm in Woonaccessoires | Schalen en Manden

.

Wat je moet weten over Schaal 60 cm

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

49,6%

Van alle Schaal 60 cm advertenties is 49,6% beschikbaar voor verzending.

9,5%

9,5% van alle Schaal 60 cm advertenties in de categorie Woonaccessoires | Schalen en Manden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Schaal 60 cm de volgende kenmerken: Rond, Riet, Schaal.

€ 16

De huidige gemiddelde prijs van een Schaal 60 cm is € 16.

Prijscheck

De duurste Schaal 60 cm advertentie in de Woonaccessoires | Schalen en Manden categorie werd aangeboden voor € 60, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Kies een schaal van 60 cm die past bij de grootte van je tafel of kast en die voldoende ruimte biedt voor decoratieve items.
Materialen zoals keramiek, glas, hout en metaal worden veel gebruikt voor schalen van 60 cm in woonaccessoires vanwege hun duurzaamheid en esthetiek.
Populaire kleuren voor schalen van 60 cm in woonaccessoires zijn neutrale tinten zoals wit, grijs en beige, maar ook trendy kleuren zoals pastel en metallic.
Om een schaal van 60 cm in woonaccessoires goed te onderhouden, is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en mild reinigingsmiddel.
Plaats schalen van 60 cm in woonaccessoires op een salontafel, eettafel of dressoir en combineer ze met bijpassende decoratieve items zoals kaarsen, planten of boeken voor een harmonieus geheel.