Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

glasschilderij goud in Woonaccessoires | Schilderijen, Tekeningen en Foto's

.

Wat je moet weten over Glasschilderij goud

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

44,4%

Van alle Glasschilderij goud advertenties is 44,4% beschikbaar voor verzending.

16,7%

16,7% van alle Glasschilderij goud advertenties in de categorie Woonaccessoires | Schilderijen, Tekeningen en Foto's zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Glasschilderij goud de volgende kenmerken: Schilderij, Oorspronkelijke maker.

€ 89

De huidige gemiddelde prijs van een Glasschilderij goud is € 89.

Prijscheck

De duurste Glasschilderij goud advertentie in de Woonaccessoires | Schilderijen, Tekeningen en Foto's categorie werd aangeboden voor € 250, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Je kan een glazen schilderij in goudstijl het beste schoonmaken met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel om de glans te behouden.
Gangbare afmetingen voor glazen schilderijen in goudontwerp variëren van kleinere formaten voor bijzettafels tot grotere maten voor boven banken of bedden.
Een gouden glaspaneel biedt een luxe uitstraling en duurzaamheid, wat het een stijlvolle en langdurige optie maakt voor wanddecoratie.
Je kan het beste een gouden glasschilderij ophangen op ooghoogte voor optimale zichtbaarheid en balans in je interieur, bijvoorbeeld boven een dressoir of op een lege wand.
Voor de mooiste goudkleurige glazen schilderijen voor in huis kan je terecht bij diverse woonaccessoirewinkels of online retailers die een uitgebreid assortiment aanbieden.