Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

wandplank mango hout in Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken

.

Wat je moet weten over Wandplank mango hout

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

57,6%

Van alle Wandplank mango hout advertenties is 57,6% beschikbaar voor verzending.

24,2%

24,2% van alle Wandplank mango hout advertenties in de categorie Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken zijn in de afgelopen week aangeboden.

€ 22

De huidige gemiddelde prijs van een Wandplank mango hout is € 22.

Prijscheck

De duurste Wandplank mango hout advertentie in de Woonaccessoires | Wandplanken en Boekenplanken categorie werd aangeboden voor € 120, terwijl de goedkoopste voor € 2 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een wandplank van mango hout heeft een warme uitstraling en is duurzaam. Het hout is ook licht van gewicht en heeft een natuurlijke kleur.
Om een wandplank van mango hout te onderhouden, kan je deze afstoffen met een zachte doek en af en toe behandelen met houtolie voor het behoud van de glans.
Ja, een wandplank van mango hout past uitstekend bij een moderne inrichting vanwege de natuurlijke en warme uitstraling die het hout biedt.
Wandplanken van mango hout worden beschouwd als een duurzame keuze vanwege het snelle groeiproces van mangobomen en het hergebruik van oud hout voor productie.
Om een wandplank van mango hout stijlvol in te richten, kan je deze decoreren met planten, boeken, foto's en andere decoratieve objecten die bij jouw interieur passen.