Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Spelcomputers | Nintendo Switch

.

Hoe duur is een Nintendo Switch?

De adviesprijs van een nieuwe Nintendo Switch is 329 of 369 euro, afhankelijk van de uitvoering. Sommige handelaren bieden korting op die prijs of geven je er een gratis game bij. Tweedehands modellen zijn vanaf zo'n 100 euro te koop.

Hoe duur is een Nintendo Switch Lite?

De prijs voor een nieuwe Nintendo Switch Lite ligt tussen de 200 en 230 euro. Tweedehands kosten ze meestal de helft van dat bedrag.

Wat is een Nintendo Switch?

Een Nintendo Switch is een spelcomputer waarmee je games zowel op een groot scherm als op een meegeleverde mobiele computer kunt spelen. Aan beide kanten van de Switch zit een joystick, die je ook los kunt gebruiken.

Hoe werkt een Nintendo Switch?

De basis van een Nintendo Switch is een mobiele console, waarmee je overal kunt gamen. Wil je je game op een groot tv-scherm bekijken, dan koppel je de console heel gemakkelijk aan het dock van de Switch. Op die manier kun je met vier personen tegelijk spelen.

Waar kan ik een Nintendo Switch kopen?

De Nintendo Switch wordt onder andere in speelgoedwinkels en elektronicazaken verkocht. Op de tweedehandsmarkt is het aanbod in gebruikte en zo goed als nieuwe modellen ruim.