Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Broodroosters

.

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Trek om te beginnen de stekker uit het stopcontact. Als je broodrooster een kruimellade heeft, kun je deze eruit trekken, leegschudden en vervolgens schoonmaken met een sopje. Heeft je broodrooster geen kruimellade, houd hem dan ondersteboven boven de gootsteen of vuilnisbak en schud de broodkruimels eruit. Broodkruimels die aan de binnenkant blijven plakken, kun je met een droge tandenborstel verwijderen. De buitenkant van je broodrooster kun je met een vochtige doek reinigen.

Waar kun je broodroosters kopen?

Kijk hier eens voor aantrekkelijk geprijsde broodroosters.

Hoeveel verschillende soorten broodroosters zijn er?

Hoewel broodroosters over het algemeen min of meer dezelfde functies bieden, bestaan er toch enkele verschillen. Zo zijn er verschillende formaten (bijvoorbeeld ruimte voor vier sneetjes brood i.p.v. twee sneetjes) en hebben sommige broodroosters een handige kruimellade. Bepaalde soorten broodroosters zijn ook in staat om verschillende soorten broodjes te roosteren.

Wat is de beste goedkope broodrooster?

Wat voor jou de beste goedkope broodrooster is, hangt af van je wensen en je budget. Een voorbeeld van een goede en budgetvriendelijke broodrooster is de Philips Daily HD2581/90.

Staan de cijfers op broodroosters voor minuten?

Nee, de cijfers op broodroosters staan niet voor minuten. Van laag naar hoog betekenen de cijfers dat je brood minder of juist meer wordt geroosterd.