Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Versterkers en Receivers

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Nee, een versterker zorgt er enkel voor dat speakers een geluidssignaal kunnen afspelen. Een ontvanger kan dit ook, maar heeft ook andere functies, zoals een radio, volumeknop en tuner.
Het is mogelijk dat versterkers minder goed zijn na verloop van tijd, bijvoorbeeld dat bastonen minder goed worden afgespeeld of dat er meer ruis is. Dit is echter niet altijd het geval en soms zijn oude of gebruikte versterkers even goed als nieuwe. De enige manier om dit te testen, is door ze te vergelijken met een andere versterker.
De vier belangrijkste soorten versterkers zijn alles-in-één-versterkers, eindversterkers, geïntegreerde versterkers en voorversterkers. Je kunt deze verschillende versterkers aansluiten op luidsprekerboxen.
De digitale geïntegreerde versterker Marantz HD-AMP1, en de geïntegreerde versterkers Cambridge Audio CXA60 en Pro-Ject MaiA My Audio zijn kwalitatief uitstekende stereoversterkers.
Versterkers van klasse B produceren minder overnamevervorming, terwijl versterkers van klasse A minder outputvervorming produceren.