Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op
Je hebt gezocht in

BMW met filter X4

.
Informatie

BMW X4

Stoere SUV-stylings met een strak coupé-gevoel. De BMW X4 daagt de huidige SUV-markt uit en introduceert een verfijnder design met een krachtige functionaliteit. Hoewel de agressieve voorkant vergelijkbaar is met de X3, zijn het zijprofiel en de achterklep volledig nieuwe ontwerpen.

De X4 is een auto voor wie op zoek is naar atletisch vermogen, pure functionaliteit en een strakke stijl. De X4 ziet er in elke omgeving uit alsof hij er thuis hoort, van stadscruises tot stoffige wegen. Er is niet veel dat hij niet aankan, en dat is te danken aan de geavanceerde functies waar BMW bekend om staat.

Prestaties en aandrijving

De motoren die verkrijgbaar zijn met een BMW X4 zijn een xDrive20d met 190 pk of een xDrive 30d met 265 pk. Als u op zoek bent naar prestaties, dan heeft het topmodel een eigen keuze uit twee motoren: een M40i met 360 pk en een M40d met 326 pk.

Voor pure prestaties zijn de M40-motoren de beste keuze. De benzine levert 360 pk en bereikt 100 km/u in slechts 4,9 seconden, een werkelijk verbazingwekkende tijd voor zo'n grote SUV.

Wanneer de BMW X4 over open wegen rijdt en krappe bochten aanpakt, voelt hij niet als een SUV aan. Hij voelt meer als een sportieve coupé, die strak en netjes rijdt met een minimale koetswerk helling, zodat u hem rond de bochten kunt duwen. Verschillende rijmodi, waaronder Comfort, Sport en Adaptive, veranderen de vering en de besturing om deze aan te passen aan uw rijstijl.

Interieur en comfort

Het interieur van de BMW X4 is voorzien van een sterke bouwkwaliteit, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie. Het is alles wat u kunt verwachten van de premium Duitse fabrikant. De standaarduitrusting omvat een navigatiesysteem en een DAB-radio, die via een 6,5-inch display wordt bediend. Ga voor de M Sport-modellen en hoger voor BMW Professional Navigatie met een 10,25 inch scherm, touchscreen en i-Drive bediening.

De lederen stoelen zijn standaard voorzien van wat luxe, terwijl de metalen bekleding het dashboard omlijst voor een duurzaam, high-end gevoel.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Met dergelijke grote afmetingen is er veel ruimte in de BMW X4. Been- en hoofdruimte zijn er ruim voldoende voor iedereen, zodat de passagiers zich comfortabel voelen, of het nu gaat om een lange reis of een korte rit.

De grote kofferbak is zo ontworpen dat hij gemakkelijk toegankelijk is met een grote achterklep en een verlaagde laadklep. U kunt tot 525 liter in de kofferruimte plaatsen, wat meer dan genoeg ruimte biedt voor meerdere grote koffers. Of open de laadruimte tot 1.430 liter door de achterste stoelen naar beneden te klappen. De X4 komt nooit zonder ruimte te zitten.

Veiligheid

Heel wat functies zorgen ervoor dat u veilig bent in de BMW X4. Autonoom noodremmen zet de remmen voor u actief in werking bij een mogelijke botsing. Optionele functies zijn onder andere een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, een adaptieve cruisecontrol en een assistent voor het volgen van de rijstrook en nog veel meer.

Versies en verschillende specificaties

Sport:

  • xDrive20d 190 pk
  • xDrive30d 265 pk

M Sport:

  • xDrive20d 190 pk
  • xDrive30d 265 pk

M Sport X:

  • xDrive20d 190 pk
  • xDrive30d 265 pk

M40i/d:

  • M40i 360 pk
  • M40d 326 pk