Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Volkswagen Caddy Maxi Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Volkswagen Caddy Combi Maxi

Wil je een Volkswagen occasion kopen, het nieuwste model leasen of juist je trouwe bolide verkopen? Op Marktplaats vind je altijd het grootste aanbod occasions, private lease en nieuwe auto’s: particulier of bij één van de 8.000 autobedrijven. Bekijk op deze pagina direct alle Volkswagen modellen of gebruik onze handige tools bij de aan- of verkoop van jouw auto:

De Volkswagen Caddy Combi Maxi is een MPV met voor- of vierwielaandrijving. Het is een verlengde uitvoering van de Volkswagen Caddy Combi wat op zijn beurt weer een personen-uitvoering is van de lichte bedrijfsauto met dezelfde naam. De Volkswagen Caddy Combi Maxi is gebaseerd op de vierde generatie Caddy die het merk sinds 2010 levert. Soortgelijke auto's zijn de Citroën Berlingo, de Ford Tourneo Connect en de Renault Kangoo.

Maxi

Zoals de naam van dit model al verraadt, is zijn formaat het grote onderscheid van de Volkswagen Caddy Combi Maxi. En maxi, dat is 'ie met een 325 mm langere wielbasis en zijn 470 mm extra lengte ten opzichte van de Caddy Combi. Zowel dit model als de Volkswagen Caddy Maxi bieden met hun standaard derde zitrij plaats aan maximaal zeven personen, maar in de Caddy Combi Maxi kunnen inzittenden desnoods ook nog eens een complete uitzet meenemen. De bagageruimte bedraagt 590 liter, maar als de tweede en derde zitrij zijn verwijderd, groeit dit naar een vrachtwagenachtige 3.950 liter. Dat is bijna het dubbele van de maximale bagageruimte in de Volkswagen Caddy Combi! Bovendien is met het optionele Flexsitz Plus-pakket de laadruimte aan de passagierskant van de auto te verlengen tot meer dan drie meter. Het laadvolume neemt dan zelfs toe tot 4,7 kubieke meter. De Volkswagen Caddy Combi Maxi is dus de ideale auto voor iemand die wil bijbeunen als verhuizer.

Motoren

Het motorenaanbod van de Volkswagen Caddy Combi Maxi bestaat uit een benzinemotor, een aardgasvariant en twee diesels. De eerste is een 1.2 TSI met 105 pk. De aardgasversie heet voluit Volkswagen Caddy Combi Maxi 2.0 EcoFuel. Deze viercilinder aardgasmotor levert 109 pk. Voor dieselrijders staan twee motoren ter beschikking. Een 1.6 TDI met 102 pk en een 2.0 TDI met 110- of 140 pk.

Automaat

Alle drie de motoren van de Volkswagen Caddy Combi Maxi koppelt de fabrikant standaard aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Alleen voor de diesels is optioneel een automaat leverbaar, met uitzondering van de 110 pk-motor. Dit is op zijn beurt echter de enige variant die ook leverbaar is met 4Motion, Volkswagens vierwielaandrijving.

Als u op zoek bent naar een tweedehands Volkswagen Caddy Combi Maxi, kijkt u dan eens op Marktplaats. Daar vindt u verschillende advertenties met Volkswagen Caddy Combi Maxi occasions.