Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

kast 70 cm breed in Kasten | Boekenkasten

.

Wat je moet weten over Kast 70 cm breed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

22,2%

Van alle Kast 70 cm breed advertenties is 22,2% beschikbaar voor verzending.

15,9%

15,9% van alle Kast 70 cm breed advertenties in de categorie Kasten | Boekenkasten zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Kast 70 cm breed de volgende kenmerken: Met plank(en), Overige houtsoorten.

€ 83

De huidige gemiddelde prijs van een Kast 70 cm breed is € 83.

Prijscheck

De duurste Kast 70 cm breed advertentie in de Kasten | Boekenkasten categorie werd aangeboden voor € 599, terwijl de goedkoopste voor € 7 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Kies een kast van 70 cm breed op basis van de beschikbare ruimte en de benodigde opbergruimte. Meet de ruimte nauwkeurig op voordat je gaat winkelen.
Kasten van 70 cm breed kunnen gemaakt zijn van diverse materialen zoals hout, metaal, of kunststof. Kies het materiaal dat past bij jouw stijl en duurzaamheidswensen.
Sommige kasten van 70 cm breed zijn uitgerust met speciale opbergmogelijkheden zoals lades, schappen of deuren. Deze kunnen handig zijn voor het organiseren van spullen.
Je kunt kasten van 70 cm breed vaak aanpassen aan je eigen behoeften door bijvoorbeeld extra planken toe te voegen of de indeling te wijzigen. Informeer bij de verkoper naar de mogelijkheden.
Populaire stijlen voor kasten van 70 cm breed zijn onder andere modern, Scandinavisch, industrieel en landelijk. Kies een stijl die past bij de inrichting van je huis.