Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

tweepersoons hoog laag bed in Slaapkamer | Bedden

.

Wat je moet weten over Tweepersoons hoog laag bed

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

31,8%

Van alle Tweepersoons hoog laag bed advertenties is 31,8% beschikbaar voor verzending.

22,7%

22,7% van alle Tweepersoons hoog laag bed advertenties in de categorie Slaapkamer | Bedden zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Tweepersoons hoog laag bed de volgende kenmerken: Hout, Tweepersoons, Verstelbaar, Bruin.

€ 159

De huidige gemiddelde prijs van een Tweepersoons hoog laag bed is € 159.

Prijscheck

De duurste Tweepersoons hoog laag bed advertentie in de Slaapkamer | Bedden categorie werd aangeboden voor € 1.000, terwijl de goedkoopste voor € 15 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een tweepersoons hoog-laag bed biedt gemak en comfort doordat de hoogte verstelbaar is, wat het in en uit bed stappen vergemakkelijkt.
Een tweepersoons hoog-laag bed werkt met een elektrisch mechanisme waarmee je de hoogte van het bed eenvoudig kunt aanpassen met behulp van een bedieningspaneel.
Ja, een tweepersoons hoog-laag bed is ideaal voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit vanwege de hoogteverstelling die het in en uit bed stappen vereenvoudigt.
Ja, tweepersoons hoog-laag bedden zijn in hoogte verstelbaar, zodat je de hoogte van het bed kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en behoeften.
Om het juiste tweepersoons hoog-laag bed te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de hoogteverstelling, het comfort, de afmetingen en eventuele extra functies zoals zijhekjes of wieltjes.