Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Tafels | Eettafels

.
Informatie

Eettafel kopen: voor elke smaak en elk budget

Tafels zijn er in allerlei formaten, kleuren en materialen. Voor elk interieur is er een perfect model. Is je huis op een strakke, moderne manier ingericht, dan is de kans groot dat een industriële eettafel daarin goed tot z’n recht komt. En staat je huis vol met klassieke meubels, dan past een robuuste tafel van eikenhout daar erg goed bij. Vind je het onderstel nog prima, maar wil je het blad vervangen? Dan kun je een tafelblad op maat laten maken, bijvoorbeeld een spannend boomstamblad. En voor de creatievelingen onder ons zijn er ook voordelige opknappers te koop. Met een laagje beits, verf of lak maak je een tweedehands eettafel weer zo goed als nieuw.

Praktische tips 

Jouw nieuwe tafel moet natuurlijk aansluiten bij je leefsituatie. Een ronde tafel past goed in een kleine ruimte en een ovale eettafel is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Die kunnen zich dan niet aan de hoeken bezeren. Zijn de kinderen inmiddels het huis uit, dan zou je voor de tussenoplossing van een uitschuifbare eettafel kunnen gaan. Daarmee pas je gemakkelijk de lengte van het tafelblad aan, zodat er ook bij bezoek voor alle gasten en alle servies genoeg ruimte is.

Waar kun je een bureau kopen?

Nieuwe bureaus worden onder andere verkocht bij meubelzaken, maar online vind je tweedehands bureaus voor een fractie van de prijs van een nieuw bureau.

Wat is het beste bureau?

Eenvoudige en minimalistisch vormgegeven bureaus beleven een comeback, maar ook L-vormige bureaus zijn erg gewild. Een in hoogte verstelbaar bureau kan helpen tegen rugklachten.

Wat kost een bureau?

Een tweedehands bureau kost tussen 10 euro en 5.000 euro, maar soms kun je ze zelfs gratis op de kop tikken.

Hoe groot is een bureau?

De meeste bureaus zijn 122, 152 of 183 cm breed. Als je een groter bureau zoekt, kun je ook overwegen een eettafel te kopen en die te gebruiken als bureau.

Welke bureaus hebben veel opbergruimte?

Computerbureaus hebben over het algemeen opbergruimte. Als het bureau dat je op het oog hebt niet genoeg laatjes en kastjes heeft, kun je een apart ladeblok aanschaffen.