Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

side table mangohout in Tafels | Sidetables

.

Wat je moet weten over Side table mangohout

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

14,5%

Van alle Side table mangohout advertenties is 14,5% beschikbaar voor verzending.

1,8%

1,8% van alle Side table mangohout advertenties in de categorie Tafels | Sidetables zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Side table mangohout de volgende kenmerken: Overige houtsoorten, Rechthoekig.

€ 91

De huidige gemiddelde prijs van een Side table mangohout is € 91.

Prijscheck

De duurste Side table mangohout advertentie in de Tafels | Sidetables categorie werd aangeboden voor € 450, terwijl de goedkoopste voor € 5 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een zijtafel van mangohout is een tafel gemaakt van het hout van de mangoboom, die bekend staat om zijn duurzaamheid en unieke uitstraling.
Een zijtafel van mangohout kan je interieur een warme en natuurlijke uitstraling geven door het gebruik van het karakteristieke mangohout.
Een zijtafel van mangohout biedt voordelen zoals sterkte, duurzaamheid en een unieke houtnerfpatroon die elke tafel een exclusief karakter geeft.
Je kunt een zijtafel van mangohout stylen met planten, boeken, decoratieve items en een lamp om een gezellige en stijlvolle hoek in je ruimte te creëren.
Kenmerken van een zijtafel van mangohout zijn onder meer de warme kleur van het hout, de natuurlijke houtnerf en het ambachtelijke vakmanschap dat aan elke tafel ten grondslag ligt.