Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Agrarisch | Tractoren met filter John Deere

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Dat hangt bijvoorbeeld van het merk en type af en wat je met de tractor kunt doen. In het algemeen geldt: hoe hoger het motorvermogen is, hoe duurder een tractor wordt. Ben je op zoek naar een eenvoudige tweedehands tractor, dan kun je die vanaf ongeveer 500 euro kopen.
Sinds 1 januari 2021 mogen tractors op de openbare weg maximaal 40 kilometer per uur rijden. Je mag sinds die datum ook met een tractor op provinciale wegen rijden.
Dat hangt van het type af en of je een nieuwe of een tweedehands tractor wilt kopen. De kracht van de motor en welke extra's de John Deere tractor heeft, tellen ook mee in de totaalprijs. Heb je niet zoveel geld te besteden, overweeg dan om een tweedehands model te kopen.
Eenvoudige oldtimers wegen meestal minder dan 1.000 kilo, terwijl de nieuwste, grotere en krachtigere modellen soms wel een gewicht van 7.500 kilo of meer hebben.
Tractors mogen op veel plekken rijden, bijvoorbeeld op binnenwegen en provinciale wegen. Ze mogen niet rijden op autowegen, autosnelwegen en wegen met een verbodsbord voor langzaam verkeer.