Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Agrarisch | Tractoren

.
Informatie

Tractoren te koop: vind jouw tweedehands parel

De tractor is waarschijnlijk wel het meest iconische en onmisbare onderdeel binnen de agrarische sector. Omdat landbouwbedrijven al snel te maken krijgen met hoge kosten, kan het aantrekkelijk zijn om te besparen op een tweedehands model. Sommige kopers kiezen bewust voor een ouder exemplaar, omdat die minder moderne foefjes hebben en daardoor makkelijker zelf te repareren zijn. Anderen stellen juist het gebruiksgemak en comfort van nieuwere tractoren op prijs. Houd in dat geval ook rekening met extra kosten, zoals reparaties in de garage en speciale onderdelen die besteld moeten worden. 

Krachtpatsers en oldtimers van verschillende merken

Koop je een tractor voor werkdoeleinden? Let dan op het aantal draaiuren en het motorvermogen. Met 160 pk of meer klaar je heel andere klusjes dan met 80 pk. Bij ons zul je sowieso een ruim aantal gebruikte John Deere- en Ford-tractoren te koop tegenkomen. Misschien ben je wel op zoek naar een (hobbymatige) oldtimer, als verzamelobject of om bijvoorbeeld shows of optochten mee te rijden. Ook voor kleine taakjes als grasmaaien of het grofvuil wegbrengen kan een compacte trekker voor eigen gebruik handig zijn, bijvoorbeeld als je tuin wat groter is. Zie jij jezelf al zitten?

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Dat hangt bijvoorbeeld van het merk en type af en wat je met de tractor kunt doen. In het algemeen geldt: hoe hoger het motorvermogen is, hoe duurder een tractor wordt. Ben je op zoek naar een eenvoudige tweedehands tractor, dan kun je die vanaf ongeveer 500 euro kopen.
Sinds 1 januari 2021 mogen tractors op de openbare weg maximaal 40 kilometer per uur rijden. Je mag sinds die datum ook met een tractor op provinciale wegen rijden.
Dat hangt van het type af en of je een nieuwe of een tweedehands tractor wilt kopen. De kracht van de motor en welke extra's de John Deere tractor heeft, tellen ook mee in de totaalprijs. Heb je niet zoveel geld te besteden, overweeg dan om een tweedehands model te kopen.
Eenvoudige oldtimers wegen meestal minder dan 1.000 kilo, terwijl de nieuwste, grotere en krachtigere modellen soms wel een gewicht van 7.500 kilo of meer hebben.
Tractors mogen op veel plekken rijden, bijvoorbeeld op binnenwegen en provinciale wegen. Ze mogen niet rijden op autowegen, autosnelwegen en wegen met een verbodsbord voor langzaam verkeer.