*-*Stalling en Sleutelruimte *-* en inboedel opslag *-*

€ 28,00
304433sinds 14 aug. '12, 21:52
Deel via
of

Beschrijving

doe het zelf garage leek roden groningen zevenhuizen marum
doehetzelf garage voor klassieke auto oldtimer met brug 

We zoeken nog enkele leden !! er is weer plek !

Wij zijn een hobby-sleutelclub van ca 40 leden en hebben een eigen loods ( in LEEK ) waar we kunnen stallen, sleutelen en leuteren. Het accent ligt bij hobby-matig. We zijn geen DHZ-garage.

Op de woensdagavond, hebben we onze sleutelavond: Daar komen altijd vrij veel leden op af, veelal voor informatie over storingen e.d. of gewoon kletsen. We hebben wat top-monteurs rondlopen die alles kunnen vertellen over sensoren, computers en andere complexe auto-zaken.

Verder kan ieder op zijn eigen tempo en tijdstippen aan zijn klassieker sleutelen. Je krijgt een keycard van de loods en kan 24-uur per dag je gang gaan en gebruik maken van de voorzieningen. Er staan 2 bruggen, 2 motortakels, compresssor, wc, koffiezet-apparaat, muziek, leuke club sleutelcollega's ...

Er is mogelijkheid tot opslag van gestripte onderdelen, kortom ...

Er zijn 2 soorten lidmaatschap: stallers en sleutelaar-lidmaatschap , resp 60,= en 28,=. Beide krijgen een keycard voor toegang tot de loods , echter, de staller krijgt extra een plaats in de loods waar hij zijn klassier kan stallen.

Tegenover de loods van de sleutelclub is een nieuwe loods gezet met nòg meer ruimte voor stalling van uw klassieker, cabrio of camper. Deze schone en droge ruimte is meer voor klassiers in goede staat. Deze ruimte is door een kleine groep mensen toegankelijk.

De bereikbaarheid is goed, 2km vanaf de A7, 15 minuten vanaf het julianaplein.

Kom gewoon eens een kijkje nemen !

Woensdagavond hebben we sleutelavond, vanaf 20.00 uur.

Winterstalling voor uw cabrio.
Ook stallen ivm langdurig verblijf in het buitenland is ook mogelijk.
Claim die plek tijdig: er zijn maar een paar plekken.

Stallen van uw geschorste (semi) klassieker
Om uw klassieker niet blood te stellen aan zout en pekel, kan hij schoon en droog gestald worden. Over de winterperiode heen, ben u vaak voordeliger uit omdat de stallingskosten van 56,= per maand lager zijn dan de verzekering & wegenbelasting.

Opslag van goederen/onderdelen kan ook: Self-Storage-Leek
Voor deze behoefte zijn boxen te huur van ca 30m3, 16m3 of 10m3 voor resp. 100,=, 70,= of 45,= per maand. Ook zijn grotere boxen mogelijk ( 91m3). De hoogte van de boxen bedraagt 2,6m.
voor vragen of een afspraak : 06-54946006.

adres is Molenwieck 13 te LEEK.
Advertentienummer: m586089274