Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Honda HR V Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Honda HR-V

De Honda HR-V is een kleine SUV met een zeer praktisch karakter en een perfecte aandrijving, die de coupe-achtige daklijn mengt met een gewaagde SUV-styling voor een frisse uitstraling. Hij kan elk terrein met gemak aan: hij is thuis in de stad en pakt ook graag off-road routes mee.

Het interieur is behandeld met MPV-achtige ruimte, hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie. Het biedt het allemaal - de Honda HR-V is geen auto om te negeren.

Prestaties en rijgedrag

Er zijn zowel diesel- als benzinemotoren beschikbaar. De top van het assortiment is de turbo motor die het meeste vermogen biedt. Deze 1,5-liter turbo benzine levert met 182 pk veel vermogen, waardoor het licht werk is om te trekken en in te halen. Het is een gretige motor die gemakkelijk te besturen is en de perfecte mix van pure kracht en verfijning biedt.

Het rijgedrag is perfect uitgebalanceerd voor alle soorten van rijden, en de nauwkeurige besturing en de goede feedback bieden een puike prestatie. De besturing is licht genoeg om alle manoeuvres veel comfortabeler te maken, zelfs in krappe bochten en over hobbelige wegen voelt de rit soepel en plezierig aan.

Interieur en comfort

het interieur van de Honda HR-V is bestuurder gericht met een verstelbaar stuurwiel en een licht hellend infotainmentscherm. Dit geeft de bestuurder een beter zicht op het scherm zonder dat hij of zij veel de focus van de weg te moeten halen. De Garmin-satellietnavigatie wordt standaard geleverd en wordt bediend via het zeven-inch touchscreen op de middenconsole.

Twee analoge wijzerplaten zitten naast een scherm waarop de boordcomputer wordt weergegeven. De buitenste rand van de snelheidsmeter verandert van kleur, van groen naar wit, op basis van hoe zuinig uw huidige rijstijl is.

Gebruiksvriendelijkheid, passagiers- en kofferruimte

De Honda HR-V is groter en langer dan de meeste concurrenten in zijn Klasse en is echt ruim van binnen. Alle passagiers kunnen genieten van een verlengde been- en hoofdruimte, waardoor het gevoel van een open interieur ontstaat.

Kofferruimte is een ander gebied waarop dit model het uitzonderlijk goed doet. De HR-V biedt 470 liter kofferruimte en is daarmee ruimer dan sommige grotere concurrenten.

Klap de 60/40 achterbank weg om alle soorten voorwerpen te laden. Met beide ingeklapt, verandert de kofferbak zich tot een holte van 1.533 liter. De achterklep gaat open om een enorme laadruimte te bieden met een neergelaten kofferklep, zodat u nooit moeite hebt om dingen in en uit de kofferbak te krijgen.

Veiligheid

De Honda HR-V behaalde een volledige vijfsterrenrating van Euro NCAP, precies wat u zou willen voor een familie-crossover. Het S-model wordt geleverd met het City-Brake Active System, dat helpt om botsingen op lage snelheid te voorkomen. De HR-V SE en hogere modellen zijn voorzien van het Driver Assistance Safety Systems-pakket van het merk. Dit komt met een voorwaarts botsings waarschuwing, een waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, een verkeersbordenlezer, een adaptieve cruisecontrol en nog veel meer.

Versies en verschillende specificaties

S:

  • 1.5 i-VTEC benzine
  • 1.6 i-DTEC diesel

SE:

  • 1.5 i-VTEC benzine
  • 1.5 i-VTEC benzine CVT
  • 1.6 i-DTEC diesel

EX:

  • 1.5 i-VTEC benzine
  • 1.5 i-VTEC benzine CVT
  • 1.6 i-DTEC diesel

Sport:

  • 1.5 Turbo benzine
  • 1.5 Turbo benzine CVT

Hoeveel kost een Honda HR-V?

De standaard instapprijs van de Honda HR-V is € 24.620, en het volgende model, de Longitude, begint bij € 28.140.

Wat is het verbruik van de Honda HR-V?

De fabrikant beweert dat de Honda HR-V een brandstofverbruik van 6,69 l/100 km heeft. Uit tests bleek echter dat het brandstofverbruik van de HR-V 6,60-7,21 l/100 km is voor benzinemotoren en 6,60-7,21 l/100 km voor dieselmotoren.

Wat is de gemiddelde motorinhoud van een Honda HR-V?

De Honda HR-V heeft een motorinhoud van 1,8 liter, die afhankelijk van het motortype gemiddeld 141 pk levert.

Welk type auto is een Honda HR-V?

De Honda HR-V is een subcompacte SUV, wat betekent dat hij een motor vooraan heeft en voorwiel- of vierwielaandrijving heeft.