Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mercedes-Benz GLC Coupe overige Brandstoffen Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mercedes-Benz GLC

Luxe, vermogen en indrukwekkende mogelijkheden, de Mercedes-Benz GLC heeft het allemaal. Het maakt trots deel uit van de competitieve familie-SUV-markt, met een gestroomlijnd exterieur, een premium interieur, pure kracht en de allure van de badge van de Duitse fabrikant.

De gedurfde en stoere vormgeving wijst op de pure kracht die onder de motorkap ligt, want de prestaties staan bij deze SUV centraal. Echter is de auto nog steeds perfect voor dagelijks gebruik, omdat het zowel een plezier is om mee te rijden, als een praktische oplossing voor het dagelijkse gebruik.

Prestaties en rijgedrag

Er zijn twee 2.0-liter dieselmotoren om uit te kiezen, en deze beide zijn standaard voorzien van vierwielaandrijving. Op de weg rijdt de Mercedes-Benz GLC als een hoogwaardige middenKlasser en dat is geen verrassing, want de techniek is gebaseerd op de populaire C-Klasse. De GLC is een genot voor iedereen binnenin, of het nu gaat om het rijden over snelwegen of het aanpakken van kronkelende landweggetjes.

Bij het nemen van de bochten is er een minimale rol van de carrosserie, zodat u zich altijd zeker en veilig voelt. Dit is mede te danken aan het constante vierwielaandrijving systeem, dat elk wiel te allen tijde aandrijft voor meer tractie. Als de auto merkt dat een wiel slipt, wordt de rem automatisch op dat wiel gezet en wordt er kracht naar de andere kant gestuurd om u soepel te laten rijden.

Interieur en comfort

Het interieur van de Mercedes-Benz GLC is toonaangevend in zijn Klasse. Ga achter het stuur zitten en de hoogwaardige materialen, de kwaliteit en de geavanceerde technologie zijn direct duidelijk. Er zijn veel massieve metalen en soft-touch-oppervlakken in het interieur, wat zorgt voor een luxueuze rijervaring.

Veel handige technologie wordt standaard meegeleverd, waaronder een achteruitrijcamera, Parktronic, lederen stoelen, automatische klimaatregeling en een infotainmentsysteem met een DAB-radio en een satellietnavigatiesysteem. Optionele extra's zijn onder andere een gigantisch 12,3-inch display, AR-navigatiesysteem, een fantastisch geluidssysteem met luidsprekers in het interieur, en nog veel meer.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier & kofferinhoud

Iedereen in de Mercedes-Benz GLC heeft veel ruimte, zowel voor- als achterin. Er is veel hoofd- en beenruimte voor alle passagiers en er zijn overal handige opbergruimtes, zoals bijvoorbeeld een achterste armsteun met laadruimte.

De koffer biedt 550 liter ruimte, wat meer dan voldoende ruimte is voor al uw spullen. Daarnaast zijn er ook kleine openingen bij de lichtpanelen voor een optimaal gebruik van de ruimte te kunnen geven. De brede achterklep gaat open om u eenvoudig veel ruimte te geven, waardoor het in- en uitnemen van goederen eenvoudig is.

Veiligheid

De Mercedes-Benz GLC behaalde een vijf-sterren Euro NCAP-classificatie, dankzij een reeks geavanceerde systemen. Crosswind assist houdt u stevig op het juiste spoor bij hoge snelheid in de wind en een botsing preventiesysteem houdt de weg voor u in de gaten en waarschuwt u voor mogelijke gevaren.

Versies en verschillende specificaties

Sport:

  • 220d 4Matic
  • 300 4Matic

AMG Line:

  • 220d 4Matic
  • 300 4Matic

AMG Line Premium:

  • 220d 4Matic
  • 300 4Matic

AMG Line Premium Plus:

  • 300 4Matic
  • 300d 4Matic

AMG Line Premium Plus Ultimate:

  • 300 4Matic
  • 300d 4Matic

Wat is het verbruik van de Mercedes-Benz GLC?

De Mercedes-Benz GLC 220 diesel toonde 5,51 l/100 km terug in de NEDC-test, en het GLC 300 diesel model 5,80 l/100 km. De benzine GLC 300 heeft een brandstofverbruik van 7,39 l/100 km, en de MDG GLC 63 S levert een hogere 12,18 l/100 km en 7,49 l/100 km voor de GLC 43 op.

Welk type auto is een Mercedes-Benz GLC?

De Mercedes-Benz GLC is het SUV-model van de Mercedes-Benz familie. SUV's zijn geweldige gezinsauto's, omdat ze meestal ruimer zijn en er tot 7 personen in kunnen plaatsnemen.

Hoeveel kost een Mercedes-Benz GLC?

De Mercedes-Benz GLC start vanaf ongeveer 48.000 euro en neemt toe afhankelijk van het model en de specificaties die u kiest. U kunt een tweedehands Mercedes-Benz GLC kopen bij Marktplaats Auto's vanaf ongeveer € 20.635, afhankelijk van leeftijd en conditie.

Wat zijn de veiligheidsfuncties van de Mercedes Benz?

De Mercedes-Benz GLC is een zeer veilige auto met een 5-sterren Euro NCAP classificatie, 95% score voor de bescherming van volwassenen en 89% voor de veiligheid van kinderen. De GLC is uitgerust met ESP, Crosswind Assist, Collision Prevention Assist Plus, Airbags, veiligheidsgordel verklikkers en ABS-remmen. Bijkomende extra's die u kunt vragen zijn onder andere Distronic Plus, Steering Assist en de Stop & Go Pilot.