Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Cd's en Dvd's

.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Gebruikte cd's of nieuwe cd's in de originele verpakking kun je online voor weinig geld of zelfs gratis op de kop tikken. Je vindt er ook goedkope tweedehands cd-spelers.
Krassen in een cd kunnen erg vervelend zijn. Je kunt tandpasta over de hele cd smeren en dit vervolgens afspoelen met water. Het is ook mogelijk om de cd te herstellen door was te wrijven over de krassen en de overtollige was daarna te verwijderen met een doekje.
In de meeste gevallen kun je een cd gewoon afspelen met een dvd-speler. De meeste dvd-spelers spelen cd's automatisch af of starten nadat je 'afspelen' selecteert. Cd's zijn ook via computers af te spelen.
Als er krassen zitten op een cd, is het mogelijk dat je niet langer toegang hebt tot alle gegevens of dat er stukken worden overgeslagen als je de cd afspeelt. Bovendien is het opslagvermogen van een cd beperkt (tot 700 mb).
Waarschijnlijk niet. Cd's werden in grote aantallen geproduceerd en zijn dus eenvoudig te vinden. Als je echter een unieke editie bezit, kan dit waardevol zijn voor een verzamelaar.
Gewone dvd's vind je al vanaf enkele euro's, blu-rays zijn doorgaans iets duurder.
Dvd's kunnen tientallen jaren meegaan, afhankelijk van hoe ze bewaard worden.
Nee. Via de Nintendo Wii kun je alleen Wii- en GameCube-speldisks afspelen.
Op marktplaats.nl vind je een ruim aanbod dvd's in alle mogelijke genres. Je kunt ze er al op de kop tikken vanaf een euro.
Ja, het grote voordeel van blu-rayspelers is dat je er ook gewone dvd’s mee kunt afspelen.