Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Fietsen | Vouwfietsen

.

Wat is de beste vouwfiets?

Voor je comfort is de maat belangrijk. Bedenk ook waarvoor je de vouwfiets wilt gebruiken. Is hij bedoeld om elke dag naar je werk te kunnen fietsen of alleen maar voor gezellige fietstochtjes in het weekend? Als je er veel en lange stukken op fietst, zou je ook kunnen kiezen voor een elektrische fiets die opvouwbaar is.

Wat is de beste elektrische vouwfiets?

Dat verschilt per gebruiker. Je kunt als koper bijvoorbeeld letten op de trapondersteuning, het vermogen van de motor en de capaciteit van de accu. Die laatste twee bepalen namelijk hoeveel kilometer je af kunt leggen voordat je de batterij weer op moet laden.

Welke vouwfiets kan ik het beste kopen?

Dat hangt vooral af van wat je ermee wilt doen. Elke type heeft zo z'n eigen voordelen. Voordat je een vouwfiets gaat kopen, is het dus belangrijk dat je goed weet hoe vaak en hoever je erop gaat fietsen, en bijvoorbeeld hoe je hem tussendoor mee gaat nemen. Let ook altijd goed op de maat.

Hoeveel gewicht kan een vouwfiets dragen?

Het maximale gewicht hangt vooral af van de sterkte en de kwaliteit van het frame. Vouwfietsen van goede kwaliteit kunnen probleemloos personen tot 125 kilogram dragen. In dat geval wordt er wel vanuit gegaan dat je geen zware bagage bij je hebt.

Wat is de kleinste vouwfiets?

De kleinste vouwfiets ter wereld is de Brompton. Deze fiets is ook bijzonder omdat hij erg lichtgewicht is. In opgevouwen staat is hij zelfs klein genoeg om mee te nemen in een schoudertas.