Vouwfietsen Lage instap, meerdere modellen, rechte houding.

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
1536287sinds 23 okt. '22, 21:07
Deel via
of

Kenmerken

EigenschappenVersnellingen
OpvouwbaarheidTotaal opvouwbaar
Wielgrootte20 inch of meer
ConditieNieuw

Beschrijving

Bergsma Vouwfietsen heeft een ruim assortiment vouwfietsen. Momenteel meer dan 70 verschillende modellen, waaronder 17 verschillende elektrische vouwfietsen.

De lage instap vouwfiets is voor veel mensen belangrijk. Onder andere voor oudere mensen, mensen met een beperking, mensen die onzeker zijn op de fiets, mensen die leren om te fietsen of mensen die opnieuw leren fietsen na bijvoorbeeld een ongeluk of operatie.

Gemiddeld zetten wij op 1 van de 4 vouwfietsen welke wij verkopen een ander stuur, zodat u een betere zithouding krijgt. Ook een reden voor een ander stuur kan zijn de druk op de polsen, vooral bij langere afstanden is dat niet fijn.

Verder zijn er nog meerdere toevoegingen of vervangingen waardoor u comfortabeler fietst. Bij voorbeeld een pin -up zadelpen waardoor het zadel verder naar voren of naar achteren komt voor een betere zithouding. Of een verende zadelpen zodat u niet elke hobbel of oneffenheid in de weg voelt in uw rug, heup of nek.

Buiten de nieuwe vouwfietsen om met een lage instap hebben wij ook regelmatig gebruikte vouwfietsen met een lage instap.

Kijk op onze website voor de openingstijden, daar zijn ze altijd up to date.

De meeste mensen komen naar onze winkel. Uit alle hoeken van het land, maar ook uit Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Voor sommige mensen is de afstand toch een ding en dat is best begrijpelijk. Wij geven u in dat geval graag telefonisch advies en versturen de vouwfiets daarna gratis op. U ontvangt dan ook een persoonlijk filmpje met hoe u de vouwfiets in en uit vouwt. Bij de elektrische geven wij u ook uitleg over de display, accu, het opladen en het gebruik.

Tot snel in onze bijzondere winkel.

Team Bergsma Vouwfietsen.

Dobbe 17
8032JV Zwolle
info@bergsmavouwfietsen.nl
www.bergsmavouwfietsen.nl
06-40827839

Advertentienummer: a1457323963