Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

elektrisch verstelbaar bureau in Bureaus

.

Wat je moet weten over Elektrisch verstelbaar bureau

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

25,7%

Van alle Elektrisch verstelbaar bureau advertenties is 25,7% beschikbaar voor verzending.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Elektrisch verstelbaar bureau de volgende kenmerken: Elektrisch, Stabureau.

€ 156

De huidige gemiddelde prijs van een Elektrisch verstelbaar bureau is € 156.

Prijscheck

De duurste Elektrisch verstelbaar bureau advertentie in de Bureaus categorie werd aangeboden voor € 630, terwijl de goedkoopste voor € 15 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een elektrisch verstelbaar bureau maakt het eenvoudig om de hoogte aan te passen, zodat je gemakkelijk kunt afwisselen tussen zittend en staand werken. Dit is vooral handig voor ergonomisch werken en het verminderen van lichamelijke klachten.
Een elektrisch verstelbaar bureau kan bijdragen aan een betere houding, afwisseling van houdingen en het verminderen van rug- en nekklachten door de mogelijkheid om zowel zittend als staand te werken.
De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau zijn onder andere verbeterde ergonomie, verhoogde productiviteit door meer beweging tijdens het werk en het verminderen van lichamelijke klachten door afwisselend zitten en staan.
Om een elektrisch verstelbaar bureau in te stellen op de juiste hoogte, dien je ervoor te zorgen dat je armen in een hoek van 90 graden rusten op het bureau en je scherm op ooghoogte staat. Zo creëer je een ergonomische en comfortabele werkhouding.
Handmatig verstelbare bureaus vereisen fysieke inspanning om de hoogte aan te passen, terwijl elektrisch verstelbare bureaus gemakkelijk en snel in hoogte kunnen worden veranderd met behulp van een motor. Elektrisch verstelbare bureaus bieden meer gemak en precisie bij het instellen van de ideale werkhoogte.