Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht op

kapstok olifant in Woonaccessoires | Kapstokken

.

Wat je moet weten over Kapstok olifant

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

79,2%

Van alle Kapstok olifant advertenties is 79,2% beschikbaar voor verzending.

16,7%

16,7% van alle Kapstok olifant advertenties in de categorie Woonaccessoires | Kapstokken zijn in de afgelopen week aangeboden.

Kenmerken

Doorgaans heeft een Kapstok olifant de volgende kenmerken: Hout, Wandhaken.

€ 21

De huidige gemiddelde prijs van een Kapstok olifant is € 21.

Prijscheck

De duurste Kapstok olifant advertentie in de Woonaccessoires | Kapstokken categorie werd aangeboden voor € 75, terwijl de goedkoopste voor € 3 stond.

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een kapstok in de vorm van een olifant kan een speels en uniek element toevoegen aan je interieur, waardoor het een leuke eyecatcher wordt.
De voordelen van een kapstok in de vorm van een olifant zijn dat het zowel functioneel is voor het ophangen van jassen en accessoires als decoratief werkt.
Materialen zoals hout, metaal en kunststof worden vaak gebruikt voor kapstokken in de vorm van een olifant, waardoor er diverse ontwerpmogelijkheden zijn.
Ja, kapstokken in de vorm van een olifant zijn zeer geschikt voor kinderkamers vanwege hun speelse en vrolijke uitstraling.
Je kunt een leuke kapstok in de vorm van een olifant kopen bij diverse woonaccessoires winkels of online in webshops die gespecialiseerd zijn in kapstokken en woonaccessoires.