Brillat-Savarin - Physiologie du Goût - 1850

€ 17,00
00sinds 14 mei. '25, 17:24
Deel via
of

Beschrijving



Dit boek is de vrucht van het genie en de passie van Jean-Anthelme Brillat-Savarin, een groot gastronoom en schrijver, die van smaak een kunst, een wetenschap en een filosofie maakte -
Het is een verzameling meditaties over gastronomie, waarin gevarieerde en interessante onderwerpen aan bod komen, zoals de principes van smaak, de kwaliteiten van voedsel, de effecten van de spijsvertering, de kookregels, de geneugten van tafel, de gastronomische anekdotes, originele recepten , portretten van beroemde gastronomen, enz. -
Het werk bevat de titel van het beroemdste literaire werk van de auteur, een werk dat wordt beschouwd als een van de fundamentale teksten van de gastronomie, voor het eerst gepubliceerd in 1826. Het is hier aangevuld met een voorwoord, geschreven door Eugène Bareste (1814-1861), Franse journalist. Aan het einde vindt men "Lantara" door Marie Aycard.
Brillat-Savarin - Physiologie du Goût - 1850 - Boulé -
280+8 pagina's
Correcte staat van de binding, werk in de originele zachte kaft, wrijving, vlekken en kleine ontbrekingen, spleet in de rug.
Goede binnenstaat, enkele roestvlekken, ongeknipte pagina's
Bezorgservice verzekerd binnen enkele dagen –


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app

    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Advertentienummer: a1513831865