Keukenmes - Chefs knife - Pakkawood en hoogwaardig staal

30sinds 18 aug. '25, 05:01
€ 6,00
Deel via
of

Beschrijving



Nieuw, ongebruikt
Leeftijd 2020+
Materiaal: pakkahout en hoogwaardig staal
Japan

Dit zijn zeer speciale messen die je in je keuken moet hebben, zeer scherp en uiterst elegant. Ze zijn er in 5 verschillende soorten en toepassingen. Poedercoating wordt aangebracht op messen om ze mooier en eleganter te maken.

Poedercoating
Wordt toegepast als een droge poeder dat elektro-gestuurd is en vervolgens op het mes wordt gebakken bij hoge temperaturen. Dit creëert een hard gebonden afwerking die krasvast, chipping-bestendig en kleurvast is. Een uiterst harde en slijtagebestendige coating die de snijkwaliteit en duurzaamheid verbetert.

Roestvrij staal: dat een hoger percentage chroom bevat dan koolstofstaal, wat de roestbestendigheid van stalen messen geeft.
gemakkelijk te onderhouden
niet zo bros als koolstofstaal


Koksmes: is het veelzijdigste type keukengerei, waardoor het een onmisbaar item is in elke keuken.
Hak kruiden en noten
In/wijn/hakken en snijden van fruit, groenten en vlees
Fijnhakken en pletten van knoflook
Het snijden van meloenen


Cleaver: gemakkelijk vlees, botten en dicht voedsel afbreken. Ze hebben een korte, brede blad dat lijkt op een bijl met een rechte snede, waardoor ze handig zijn voor hakken en kloppen met een op en neer gaande beweging.
Groenten snijden
Vlees snijden en mals maken
knoflook pletten

Slagersmes: heeft een lang, gebogen lemmet met een scherpe punt aan het uiteinde, wat helpt bij het schoon en gemakkelijk snijden met een zaagbeweging.
Door huid, kraakbeen en botten snijden
Het verdelen van grote porties vlees, ribs en runderpriemstukken.
vet en pezen verwijderen

Ontbeningsmes; kan een smal of breed lemmet hebben dat beschikbaar is in flexibele en semi-flexibele opties.
Vlees van botten scheiden terwijl de hoeveelheid verspild vlees wordt verminderd.
Door het kraakbeen snijden
Precies het vet verwijderen
Het fileren van vis

Schilmes: zijn licht van gewicht en hebben een kort lemmet met een puntige tip, waardoor ze handig zijn voor delicaat snijwerk.
schillen voor garneringen
gepelde garnalen
het verwijderen van overtollig vet van vlees



Onderhoud van het mes: het juiste slijpen, reinigen en opslaan zijn allemaal belangrijke veiligheidsadviezen voor messen.
Maak je mes schoon zodra je klaar bent met gebruiken om kruisbesmetting te voorkomen.
Was je messen met de hand in plaats van ze door de vaatwasser te draaien.
Scherp en slijp je messen regelmatig om het lemmet scherp te houden.
Laat messen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt.

Was altijd je messen zodra je de verzending hebt ontvangen, omdat er olie wordt gebruikt om ze te beschermen tegen roest.
We raden een professionele afstelling minstens één keer per jaar aan, zelfs als je thuis slijpt. Als je je eigen messen niet slijpt, raden we aan om ze te laten slijpen wanneer ze beginnen bot te aanvoelen. Een scherp mes is altijd veiliger dan een bot mes.


Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app

    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • Advertentienummer: a1516893339