Beschrijving





Eendenpers / Presse canard
Word gebruikt om sappen uit een gebraden eendenkarkas te persen om een saus te maken.
Het persvocht, bestaat uit bloed, beenmerg en andere sappen,
wordt gebruikt saus te bereiden die traditioneel geserveerd wordt bij eendgerechten

De eendenpers werd in de 19e eeuw in Frankrijk uitgevonden door een chef-kok genaamd Mechenet. Hij maakte er een van de meest extravagantte gerechten ooit van: Caneton de Rouen à la Presse,

Materiaal : Gietijzer
Daterend : 1900 - 1920
Afmeting : 33 cm x 20cm 17cm x

Kavel verkeerd in goede staat, word zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.







Hét online veilinghuis voor jou!

Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.


Waarom Catawiki?
  • Lage veilingkosten
  • Al onze objecten zijn gecontroleerd door onze 240+ experts
  • 24/7 meebieden in onze app

    Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
  • ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    Bezorgt in heel Nederland
    0x bekeken
    0x bewaard
    Sinds 2 dec '25
    Advertentienummer: a1520605799