Beschrijving
Eendenpers / Presse canard
Word gebruikt om sappen uit een gebraden eendenkarkas te persen om een saus te maken.
Het persvocht, bestaat uit bloed, beenmerg en andere sappen,
wordt gebruikt saus te bereiden die traditioneel geserveerd wordt bij eendgerechten
De eendenpers werd in de 19e eeuw in Frankrijk uitgevonden door een chef-kok genaamd Mechenet. Hij maakte er een van de meest extravagantte gerechten ooit van: Caneton de Rouen à la Presse,
Materiaal : Gietijzer
Daterend : 1900 - 1920
Afmeting : 33 cm x 20cm 17cm x
Kavel verkeerd in goede staat, word zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.
Hét online veilinghuis voor jou!
Catawiki is het meest bezochte online platform in Europa voor bijzondere objecten geselecteerd door experts, en biedt wekelijks meer dan 65.000 objecten aan voor de veiling. Het is onze missie om onze klanten een spannende en probleemloze ervaring te bieden bij het kopen en verkopen van bijzondere, moeilijk te vinden objecten.
Waarom Catawiki?
Biedingen zijn alleen geldig via de website van Catawiki.
Website
klik hier om mee te bieden...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Bezorgt in heel Nederland
0x bekeken
0x bewaard
Sinds 2 dec '25
Advertentienummer: a1520605799
Populaire zoektermen
antiek fornuisantiek fornuisantiek kruidenrekberkel snijmachine antiekantiek tosti ijzerhakselaar antiekspeculaasplank antiekhakblok antiekwafelijzer antiekeierkoker antiekspeculaasplank antiekantiek gootsteenkruidenkast antiektheemuts antiekgrijs kenteken 4x4 in Bestelauto'sstacaravan nunspeet in Stacaravansikea ekenaset in Fauteuilsfiio in Mp3-spelers | Overige merkenasus i7 nuc in Desktop Pc'sveldhoven in Kunst | Beelden en Houtsnijwerkensc100 in Schoonmaakartikelenhandwarmer in Curiosa en Brocantelyfa lamp in Lampen | Hanglampenretro meubels in Stoelen