al 80 jaar gespecialiseerd in oude Kristallen Kroonluchters

Zie omschrijving
Ophalen
500773sinds 18 mei. '23, 15:32
Deel via
of

Beschrijving

Antieke en oude kristallen kroonluchters zijn gewilde items voor liefhebbers van vintage en klassieke interieurs. Ze voegen elegantie en een vleugje geschiedenis toe aan een ruimte. Hier zijn enkele kenmerken en tips met betrekking tot antieke en oude kristallen kroonluchters:

  • Kristalsoorten: Oude en antieke kroonluchters zijn vaak gemaakt van hoogwaardig kristal, zoals loodkristal. Het loodgehalte zorgt voor extra schittering en helderheid.

  • Stijlen: Er zijn verschillende stijlen van antieke en oude kristallen kroonluchters, zoals empire-stijl, kroonluchters in rococostijl, kroonluchters in kroonluchters in biedermeierstijl, enzovoort. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken en ontwerpelementen.

  • Authenticiteit en waarde: Het is essentieel om de authenticiteit van een antieke kroonluchter te verifiëren voordat je een aankoop doet. Een grondig onderzoek van het ontwerp, de materialen en eventuele merktekens kan helpen bij het vaststellen van de echtheid ervan. De waarde van een antieke kroonluchter kan variëren, afhankelijk van de periode, de stijl, de maker en de algehele conditie.

  • Aanpassing aan moderne interieurs: Antieke en oude kristallen kroonluchters kunnen prachtige statementstukken zijn in moderne interieurs. Door ze te combineren met eigentijdse meubels en accessoires kun je een interessant contrast creëren tussen oud en nieuw.

  • Het is altijd raadzaam om een expert te raadplegen voordat je een antieke kroonluchter aanschaft, vooral als je niet bekend bent met het proces van authenticatie en restauratie. Ze kunnen je begeleiden en adviseren over de juiste keuzes en zorgen voor een succesvolle aankoop.

 

Groenensteyn-Lighting.nl en kristalboerderij.nl is al bijna 80 jaar gespecialiseerd in zowel nieuwe als oude & antieke kroonluchters.

Naast ons assortiment nieuwe kroonluchters vindt u hieronder een klein overzicht van onze oude en antieke kroonluchters, welke wij aanbieden.

o.a. Maria Theresia kroonluchters, Franse Kristallen Kroonluchters en Bohemische kristallen in de specifice Amber Color

Al onze oude & antieke kroonluchters worden vakkundig nagekeken, uit elkaar gehaald, gereinigd en gerepareerd waar mogelijk.

*****************************************************************************************

www.kristalboerderij.nl is de verkoop website van kristallen kroonluchters en een onderdeel van de Haagsche Kunsthandel en bestaat 80 jaar. Importeert en exporteert, eigen ontwerp en fabricage van kroonluchters en het kristal komt uit Oostenrijk. Wij leveren uit voorraad ook aan de particulier.

onze SHOWROOM geopend alleen na telefonische afspraak, ook op de zaterdag en zondag.

Tel 0172-409484

Adres: woonboerderij Nachtegaalspad 2
3651lm Woerdense Verlaat
(nabij Woerden - Utrecht - Amsterdam)

  •  
  • Ga voor de prijzen naar onze website:
    https://www.groenensteyn-light.nl/

 

Advertentienummer: a1480718326