Historisch mooie lange tafels-eetkamertafel-coulissentafel i

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
536748sinds 12 jul. '23, 17:08
Deel via
of

Beschrijving

Nu te zien in Rotterdam unieke antieke eetkamertafels voor spectaculaire interieur combinaties Wij hebben ons gespecialiseerd in lange antieke tafels, coulissentafels, eetkamertafels, vergadertafels wind out tables. Echt elke tafel is uniek, wij verkopen uitsluitend authentieke stukken.Klik naar onze website en vindt bij elke tafel 15 duidelijke foto's, de maten én de prijs. Prachtige tafels, gemaakt uit echt hout door echte ambachtslieden in de periode 1600 tot 1920. Haal warmte en geschiedenis in huis met een echt antiek meubel, zo mooi kan duurzaam zijn!Levering door heel Nederland en België met eigen transport. Klik

hieren bekijk al onze unieke tafels

()

Blader ter inspiratie door onze online catalogus en laat u verrassen door het verleden. Kom daarna een keertje langs, dat kan altijd op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag zonder afspraak. Of op andere dagen en tijden op afspraak. Bel gerust we nemen graag de tijd voor u.

Spontaan langskomen kan natuurlijk ook altijd op vrijdagmiddag en zaterdag middag, ook bent u u van harte welkom van maandag t/m zaterdag op afspraak.

En heel ouderwetsch bij ons voor de deur aan de rand van Rotterdam, parkeert u nog gratis...

Informatie

Met veel plezier hebben wij dit item is zo helder mogelijk en uitvoerig omschreven. Voorzien van datering, maten én prijs. Ook is de conditie omschreven en zijn plussen en minnen zo veel mogelijk vermeld. Daar is veel aandacht aan besteed, toch kan een (type)fout voorkomen. Melding stellen wij op prijs.

U vindt op de AntiekSite.nl onze uitgebreide collectie antieke kasten, bureaus, tafels, spiegels en andere antieke meubelen. Beslist geen kopie of repro maar uitsluitend unieke stukken.

Bekijken

Zonder afspraak bent u altijd welkom in onze “Villa Vol Antiek” tijdens onze openingstijden () .

Antiek kopen blijft toch een beleving die niet alleen via de monitor kan. Gebruik de website ter oriëntatie, en breng daarna een bezoek aan onze showroom. Ons familiebedrijf AntiekSite.nl / De Dubbele Deur Antiek bestaat sinds 1982 en is gevestigd aan de Pascalweg 155 in Rotterdam.

Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wanneer u vooraf meer informatie wilt of vragen heeft.

Bel voor alle vragen met betrekking tot een opties, reservering of aankoop 010-432 20 74 of stuur een mail aan info@antieksite.nl ()

Wij zijn op werkdagen vrijwel altijd telefonisch bereikbaar van 9 tot 9 en op zaterdag van 10 tot 5 uur

Reserveren

Komt u van ver, specifiek voor één bepaald item, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op. We kunnen dit item dan even voor u reserveren. Het zou jammer zijn wanneer u een reis maakt voor een verkocht stuk.Kopen

Wanneer u bij bezoek aan onze winkel of opslag locatie tot aankoop over te gaan dan bieden ij u de volgende zekerheden
  • Heldere en gegarandeerde omschrijving.
  • Volledige garantie, elk meubel is geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Alle meubelprijzen zijn inclusief bezorging in Nederland tenzij anders aangegeven.
  • Gegarandeerd geen verborgen gebreken.
  • Kleinmeubelen die u zelf kunt vervoeren kunt u 7 dagen op zicht krijgen.
  • Uw aankopen kunnen kosteloos worden opgeslagen tot het gewenste moment van levering. Handig bij verbouwen of verhuizen.


Wensen

Wij houden van antieke meubelen in de oorspronkelijke staat. Toch kan het soms uit praktisch oogpunt handig zijn een kleine aanpassing uit te voeren. Bureaus en (schrijf)tafels verhogen wij in overleg met de koper vaak enkele centimeters zodat het comfort optimaal is. Natuurlijk zodanig dat het nauwelijks te zien is en nog belangrijker: zodanig dat het kan altijd weer ongedaan gemaakt kan worden. Heeft u andere vragen over aanpassingen dan denken we graag met u mee. We houden dan rekening met u wensen maar zeker ook met de stem en aard van het meubelstuk. En soms laten we die laatste stem zwaarder wegen…Bekleding

Alle antieke stoelen in onze collectie kunnen wij altijd herstofferen. Wij hebben een interessante collectie meubelstoffen. Afwerking, detaillering en zitcomfort en hoogtes natuurlijk naar uw wensen.Aflevering

Het liefst leveren wij alle verkochte antiek meubelen of spiegels persoonlijk bij u thuis af. Dit betekent dat uw aankoop met de meeste zorg behandeld en vervoerd wordt. Natuurlijk plaatsen wij de antieke meubelen op de juiste plaats. Indien nodig worden uw aankopen ter plaatse gemonteerd en afgesteld.Goed bezig

Daarnaast zijn wij enorme fans van mooi verzorgd antiek in een fijne oude kleur met een overtuigend patina die tijd laat zien. De oorspronkelijke afwerking, dat is bij de mahonie en notenhouten meubelen meestal politoer en bij eikenhout vaak een was-afwerking. Deze afwerkingen hebben hun duurzaamheid inmiddels wel bewezen, en met een klein beetje aandacht kunnen ze zo de komende 100 jaar ruim trotseren. Een goede gedachte, duurzaamheid niet om dat het moet, maar omdat het normaal was. Wie antiek koopt is dus eigenlijk heel goed bezig.

De Dubbele Deur AntiekSite.nl – Pascalweg 155 – 3076 JN Rotterdam – 010 432 20 74

Advertentienummer: a1486668889