Bordenhangers kopen tot 61cm om schalen, borden op te hangen

Zie omschrijving
24817239sinds 4 apr. '12, 12:48
Deel via
of

Beschrijving

Borden en tegels ophangen t/m 61 cm groot bordenhangers.


Hang uw servies compleet mooi en goed op met bordhangers of gebruik een bordenstandaard, tegelhangers om het goed en mooi te presenteren.

U vind ze bij ons. Onze kleinste bordenhanger is 15 cm en onze grootste gaat tot 46 cm. U kunt dus altijd uw servies makkelijk ophangen.

Borden en tegels ophangen van klein tot groot in diverse formaten nu ook bordhangers tot 61 cm extra zwaar.

Bestel uw bordenhangers eenvoudig online via de link onderaan deze tekst / pagina

Ook alle andere materialen om te presenteren, tegellijstjes, lijsten, frameboxen, servies (service) en schilderij ophangsystemen.
Schilderijen ophang systemen zijn in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Groot en klein, met of zonder verlichting verkrijgbaar, maar ook die u als kabelgoot kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld uw boxen. Deze kunt u ook prima aan dit systeem ophangen. Kortom met schilderij ophangsystemen is meer te doen dan u denkt en het ziet er ook nog eens super mooi uit!

Wij hebben tevens schilderij ophangsystemen. Nooit meer gaten in de muur.
Ophangsystemen compleet nu ook met verlichting en led verlichting. Deze systemen zijn ook te gebruiken om een fotowand te maken, uw wenskaarten op te hangen etc.


Verfraai u huis, werkruimte, tentoonstellingsruimte, met een ophangsysteem. Nooit meer boren of een spijker in de muur slaan. U kunt snel wisselen en in alle richtingen verschuiven, zonder de muur te beschadigen.

Er zijn schilderij ophangsystemen voor wanden en plafonds. Ook zijn er schilderij ophangsystemen voor systeemplafonds, waarbij de montage op de kantlatten wordt gedaan.
Ook zijn er mogelijkheden deze schuin te monteren, bijvoorbeeld in een trapgat.

Voor ons grote aanbod en product informatie, bezoek onze website en bekijk de de vele mogelijkheden.
Bellen mag ook natuurlijk. Vraag een offerte aan of bestel via onze website.
Afhalen en opsturen in Nederland en België kan ook.

Bijna alle artikelen zijn los verkrijgbaar zonder minimale afname.


schilderij ophangsystemen, stas, beurs artikelen, lijsten, memo, poster strips,,schilderijrails, schilderij ophangsystemen arti teq, schilderijen ophangsysteem artitec, memo rail, poster snap, magneet hangen, ophangrails, ophangsystemen,,lijsten en wanddecoratie, kunst, etsen en gravures ophangsysteem

Kan ook worden gebruikt voor het ophangen van tegels (o.a. tegels met spreuken).

Ook geschreven als; bord hanger, borden hanger, bordhangers, hangers, borden hangers, bordhanger, bordenspanner, ophangen wandbord, hanger wandbord, tegel hanger, tegelhangers, tegel, bordenstandaard

Gebruik een handig ophangsysteem. Bekijk nu de vele mogelijkheden!
(Producten en artikelen zijn via de website te bekijken en te bestellen zie de link op deze pagina)

Wij zien u graag op:

Advertentienummer: a1001669668