Revox A77 MKIV, volledig gereviseerd met 6 mnd garantie

€ 595,00
Ophalen
668131sinds 21 dec. '23, 16:55
Deel via
of

Beschrijving

Dit zijn 2- en 4-sporen A77 MKIV recorders met bandsnelheden: van 9,5 en 19 cm/sec.Het geluid van de opnames met deze recorders klinkt weer zeer goed. De eindtest doe ik met een prachtige CD-opname (DDD) van Oscar Peterson.
Als u moeilijk kunt beslissen, kom dan een keer langs in Zoetermeer zonder verplichtingen en neem desnoods een oude band mee om af te spelen. Onder het genot van een kop koffie en mooie muziek van een Revox recorder kunt u wellicht beter beslissen.
LPR35 nieuwe tape met plastic haspel € 65,- met AL-haspel € 75,- , stofkap € 125,- alles in voorraad.
De uitgebreide revisie van deze recorders bestond o.a. uit vervanging van:
- elektrolytische condensatoren
- startcondensatoren motoren
- ontstoorcondensatoren
- trimpotmeters
- lampjes VU-meters en netsignaal indicator
- lampje einde tape detectie
- snaren tape-teller
- veertjes remmen vervangen en afgesteld
- lagers spoelmotoren
- lagers links en rechts bandgeleiding
- bandschotels opnieuw gespoten in warm grijs
- niet goed werkende onderdelen zijn vervangen
Het loopwerk is schoongemaakt en de koppen opnieuw afgesteld. Deze recorders zijn compleet elektronisch afgeregeld en getuned. Diverse delen zijn gesmeerd voor een optimaal audio geluid voor opname en weergave.
Recensies:
Piet van der Ploeg heeft mij blij gemaakt met een zorgvuldig gereviseerde Revox B77. Ook de nazorg, toen een nieuw geleverde kelk losschoot was prima.
Beste Piet
Je heb niet te veel gezegd , de opname,s die ik gemaakt heb klinken inderdaad fantastisch. Nog niet veel tijd gehad om op te nemen,maar dat komt wel goed.Ik ben blij dat het zo snel opgelost is. Mocht er in de toekomst iets niet in orde is hoop ik dat ik langs mag komen. In ieder geval bedankt voor de snelle service.
Ik was in het bezit van een REVOX A77 bandrecorder met 4 sporen. De recorder ging stuk en ik moest beslissen wat ik er mee ging doen. Laten repareren of reviseren of inruilen. De eerste twee mogelijkheden zouden volgens mij duur uitvallen. Toen ben ik op internet gaan zoeken en stuitte op Marktplaats op de naam van Piet van der Ploeg in Zoetermeer. Daar las ik dat Piet ook aan inruil deed. Ik heb de koe bij de horens gevat en Piet een mailtje gestuurd. Vervolgens ging het erg snel. We zijn een goede inruilprijs overeengekomen en Piet vroeg afgelopen dinsdag, wanneer kom je langs. Op vrijdagmiddag toog ik vanuit Friesland richting de randstad. Ik werd met alle egards ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie werden wij het al snel eens. Piet beschikt over de nodige kennis van zaken, dus ik had er alle vertrouwen in. Zo reed ik een uur later met een gereviseerde REVOX A77 weer richting Friesland. Thuis gekomen meteen een spoel met band opgezet. Ik was onder de indruk van het geluid en super tevreden. HdV
Revox A77 gereviseerd gekocht bij Piet van der Ploeg, (met een half jaar garantie) deze werkt zeer goed, en mocht er toch een probleempje zijn, dan wordt het zeer professioneel en snel opgelost. Een aanrader mocht u een dergelijke recorder zoeken. JG - EDE.
Via Marktplaats gekocht bij Dhr. Piet v.d. Ploeg.
De A77 REVOX. Vanuit Maastricht met mijn broer. Een hartelijke ontvangst door Piet en zeer uitgebreide uitleg over de revisie. Als analoge audio liefhebbers
Concluderen wij dat er toch maar weinig mensen zijn die zo kundig zijn om de REVOX uitgebreid te repareren .
Wij hadden zelf tapes meegenomen om te testen. Daar ik meerdere recorders heb, stonden we versteld van het geluid: puur en zuiver. Thuisgekomen de REVOX aangesloten en een nieuwe LPR35 mee opgenomen.Totaal geen verschil te horen van ingang en uitgang. Apparaten hebben nauwelijks of geen gebruikssporen .
Half jaar garantie maakte de keuze gemakkelijker.
Piet .Bedankt .
Crit .
Met plezier denk ik terug aan onze ontmoeting bij het ophalen van de gereviseerde Revox A77 bij jou thuis. Dank voor de demonstratie, je kopje koffie, het amicale gesprek.
De A77 staat nu geïnstalleerd en wel bij mij thuis op z’n plek. Met deze e-mail wil ik je graag nog eens vertellen hoe blij ik ben met deze aankoop! De bandrecorder lijkt op en werkt als mijn originele machine. Dus met jouw hobby heb je iemand erg blij gemaakt, Piet! Dankjewel! NH-Mijdrecht
"Kortgeleden heb ik mijn oude Revox recorder van zolder gehaald. Echter bleek deze niet meer goed te werken. De weergavekop werkte niet meer op één kanaal en nog een aantal andere kleine dingen. Ik ben toen gaan zoeken voor onderdelen en kwam terecht - via marktplaats - bij Piet van der Ploeg. Het bleek dat Piet Revox MKIV A77 recorders renoveerde/reviseerde tegen een realistische prijs. Je ziet dat Piet plezier heeft in het opknappen van deze recorders en in feite 'liefde voor het vak' heeft. Buiten dit is Piet een vakman die weet waarover hij praat en deze bezigheid een soort professionele hobby is geworden. Ik ben in ieder geval erg blij mee dat Piet mijn oude Revox recorder heeft gereviseerd. Ik kan nu de opgenomen banden uit de jaren zeventig weer beluisteren, dank zij Piet!"
Beste Piet,
Ik was op zoek naar een Revox B77 MK2 en vond jouw adres via Marktplaats. Jouw beschrijving van het tapedeck viel op door de deskundigheid. Ook de gegeven garantie heeft mij over de streep getrokken. Ik ben blij dat ik deze prachtige machine bij jou heb gevonden. De uitgebreide revisie rechtvaardigt zeker het, overigens zeer reële, aankoopbedrag van deze Revox.
Nog even aardig om te vermelden: Bedankt voor je goede tip die mij in staat stelde om een eveneens uitstekende Quad 44 gecombineerd met een Quad 405 eindversterker te bemachtigen.
Mocht ik op het analoge audio gebied nog iets nodig hebben, dan weet ik je te vinden :) Met hartelijke groeten, Hans de B.
Nogmaals heel erg bedankt voor het brengen van de Revox A77 bij mij thuis.Ik heb ondertussen van alles daarmee uitgeprobeerd en ben iedere dag weer blij met deze mooie en goedwerkende machine. FvdB
-Beste Piet,
Ik ben zeer blij dat ik jou heb gevonden en super tevreden met de door jou gereviseerde Mk IV. Na nog wat cosmetisch onderhoud staat de Revox er puik bij, mooi in de hout olie en alle delen mooi opgepoetst. Hij klinkt zo geweldig, al drukken de lp18 banden door de ingestelde bias door. Maar ik heb al enkele nieuwe LPR35 besteld die snel getest gaan worden. Erg fijne ontvangst gisteren bij je. Zeer veel dank daarvoor! Blijf gezond en happy.
Met vriendelijke groet, Ron
- Hallo Piet van der Ploeg,
Bedankt voor de goede service ben erg tevreden en je hebt kennis van zaken.Mocht ik in de toekomst problemen hebben met mijn Revox B77 dan zal ik zeker bij je terug komen.
Groetjes Kees - 18 aug 2021
- Mijn revox recorder ter reparatie/ revisie aangeboden bij Piet van der Ploeg. Wat een fijne communicatie en kundigheid. Bijzonder fijne ervaring temeer de revox voor mij van bijzonder grote emotionele waarde is. Bedankt Piet.....D.O.
- Beste meneer van de Ploeg.
Allereerst bedankt voor de mooie Revox A77 recorder hij speelt fantastisch. Ik ben er erg blij mee en ook uw service is perfect. Ik dank u voor de garantie die u geeft aan mij van een half jaar, dat geeft toch ook wel weer dat u te vertrouwen bent. Dus bij deze hartelijk dank voor alles. Met vriendelijke groet, Cees Flink Ede.
- Met de A77 die ik bij u kocht gaat het tot nu toe ook zeer goed, ben er zeer blij mee ! Hij doet wat van een Revox verwacht kan worden! Ronald Buersens
- Piet de Revox bevalt heel goed, ik ben er erg tevreden over , heerlijk al mijn oude banden weer beluisteren . nog bedankt voor het leuke contact en de prima uitleg en ontvangst bij je thuis compleet met heerlijke koffie. Henk Kok – Poeldijk.
- De bandrecorder Revox A77 bevalt meer dan uitstekend. Wat komt er een prachtig geluid uit. Ik kan iedereen, die op zoek is naar een mooie bandrecorder, Piet v.d. Ploeg uit Zoetermeer zeer van harte aanbevelen. Hij is betrouwbaar, zeer ter zake kundig, vriendelijk, geeft een uitstekende service, geeft garantie, kortom: hij levert een prima product af. U zult er beslist geen spijt van krijgen. Piet v.d. Ploeg uit Zoetermeer is hét adres voor als u een mooie uitstekend werkende bandrecorder wilt hebben en Revox is het beste merk op het gebied van bandrecorders
P.O. - Zoetermeer
Mocht je gek zijn van een Revox taperecorder, ga dan met Piet van der Ploeg in zee. Ik heb een A77 MkIV bij Piet gekocht. De eerste had helaas problemen met de opname kop. Maar Piet heeft er alle moeite in gestoken om dat te corrigeren. Na twee keer opnieuw inregelen en testen bleek uiteindelijk een kop niet goed te zijn. Ik kreeg zonder enige problemen of discussie een vervang A77. Deze werkt geweldig. Ik ben eerlijk gezegd best enigszins audiofiel en ben laaiend enthousiast over de door Piet gereviseerde A77. Ik kan niet anders zeggen dan: zoek je iets goeds? Wil je er zeker van zijn dat garantie op een meer dan veertig jaar oude Revox ook echte garantie is? Ga dan in zee met Piet! Thanks voor je perfecte service Piet! R.R.
Beste Piet,
Ik was op zoek naar een Revox B77 MK2 en vond jouw adres via Marktplaats. Jouw beschrijving van het tapedeck viel op door de deskundigheid. Ook de gegeven garantie heeft mij over de streep getrokken. Ik ben blij dat ik deze prachtige machine bij jou heb gevonden. De uitgebreide revisie rechtvaardigt zeker het, overigens zeer reële, aankoopbedrag van deze Revox.
Nog even aardig om te vermelden: Bedankt voor je goede tip die mij in staat stelde om een eveneens uitstekende Quad 44 gecombineerd met een Quad 405 eindversterker te bemachtigen.
Mocht ik op het analoge audio gebied nog iets nodig hebben, dan weet ik je te vinden : Met hartelijke groeten, Hans de B.
Nogmaals heel erg bedankt voor het brengen van de Revox A77 bij mij thuis.Ik heb ondertussen van alles daarmee uitgeprobeerd en ben iedere dag weer blij met deze mooie en goedwerkende machine. FvdB
Advertentienummer: m2060586411