ProLogue Five buizen eind versterker - met garantie

€ 1.250,00
Ophalen of Verzenden
5605sinds 17 mar. '23, 19:59
Deel via
of

Kenmerken

TypeVersterker

Beschrijving

De ProLogue Five is een op de KT-88 gebaseerde stereo-eindversterker met vacuümbuis, met de hand gemaakt met de beste point-to-point-bedrading, met een afwerking die gelijk is aan of beter is dan elk ander product dat u tegen elke prijs kunt kopen.


De versterker is gebouwd met de beste premium onderdelen. Een ringkerntransformator voor de voeding. Op maat ontworpen -in samenwerking met een van de meest prestigieuze transformatorontwerpers in de VS- ingekapselde uitgangstransformatoren voor de laagste brom, brede bandbreedte voor geweldige bas en uitgebreide hoge tonen.

Keramische buisvoeten. Nichicon en Solen condensatoren. Vergulde zware luidsprekeraansluitingen en vergulde ingangsaansluitingen. Het is ingesloten in een zwaar stalen, volledig geventileerd chassis met vijf lagen afwerking. Elke jas met de hand gewreven en gepolijst.


Voor een langere levensduur van buizen en schakelaars plus een verminderde kans op buisstoringen/kortsluitingen, gebruikt de versterker een softstartcircuit. Fusing van buisplaten wordt gebruikt om de eindtrap te beschermen. Andere versterkers hebben misschien een ritje naar de winkel nodig als een buis kapot gaat. Niet deze. Sluit gewoon een nieuwe buis en zekering aan, en gaan.


word geleverd met primaLuna EL 34 buizen die vrij nieuw zijntechnische staat 10/10
cosmetische staat 8,5/10
Over Taste for Audio

Taste for Audio is een jong en groeiend bedrijf in Vintage - en moderne Mid-Fi en Hi-Fi geluidsapparatuur. Ons brede en dynamische assortiment wisselt regelmatig. Af en toe komt er zeldzame en gewilde Vintage Hi-Fi (jaren ’60, '70 en '80) binnen en tegenwoordig met enige regelmaat ook exclusieve, moderne High End. Daardoor menen wij te kunnen voorzien in de behoefte van iedereen die graag muziek luistert of wil upgraden naar een hoger segment. Mocht u iets specifieks zoeken, schroom niet en neem contact op. Wij zullen altijd proberen om iedere klant naar tevredenheid te helpen. De juiste combinatie versterker en luidsprekers maakt in veel gevallen het verschil!


We streven naar een duurzame wereld en daarom bieden wij zeer veel tweedehands audio aan. Alle audio wordt echter voor verkoop altijd grondig gereinigd, getest en technisch nagezien of gerepareerd waar nodig.

Wij staan achter ons product en u krijgt 3 maanden garantie bij afhalen of verzekerde verzending, tenzij anders vermeld in de advertentie. Uiteraard vervalt de garantie direct bij doorverkoop, onkundig/oneigenlijk gebruik of wanneer bij geconstateerde gebreken zelf reparaties wordt uitgevoerd.
Indien u specifieke vragen heeft over de garantie die wij bieden kunt u onze website raadplegen.

Inruil is bespreekbaar en defect apparatuur kan bij ons worden ingeleverd of ter reparatie aangeboden. Een prijsopgave voor reparaties wordt op voorhand niet gegeven, maar de ervaring leert wel dat in veel gevallen een reparatie het geld waard is en de moeite loont

Bekijk ook onze instagram voor de audio liefhebber @tasteforaudio
Advertentienummer: m1956216179