Telecine Projector Bauer T502

€ 595,00
Ophalen of Verzenden
16484sinds 21 sep. '19, 13:00
Deel via
of

Kenmerken

Type8mm film

Beschrijving

Digitaliseer SUPER8 (transfermachine)
3 minuten SUPER8 film? Dan 3 minuten capturen. Snel, perfect en gemakkelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van gewone SUPER8 projectoren naar telecine projectoren mits deze geschikt zijn en voldoen aan onze eisen.

Deze super stille studioklasse projector Bauer T502 is één van de weinigen in zijn soort en type die wij ombouwen en tot volle tevredenheid van onze klanten.

Deze projector is uitermate geschikt voor het overzetten van SUPER8 films naar een digitaal formaat. Dit digitale formaat kan dan weer gebruikt worden voor YouTube, monteren of voor het branden van een DVD.

De projector is omgebouwd en geheel nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gereviseerd. De projectorlamp is vervangen door een speciale daglicht Power LED met een gevanceerde LED Controller.

De lichtsterkte van de LED is elektronisch regelbaar via een draaiknop. Bij te donkere of overbelichte SUPER8 films is dit een must om te hebben.

De toerental regelingsknop zorgt ervoor dat de filmprojector op de juiste snelheid loopt zodat balken en flikkeringen niet meer voorkomen tijdens het digitaliseren.

De lens is vervangen door een speciale lens om een mooi scherp beeld te krijgen om te digitaliseren.

Het is belangrijk dat de videocamera precies in één lijn staat (en blijft staan) met de lens van de projector. Daarom hebben wij een speciale standaard ontwikkeld die voor bijna alle videocameras geschikt is. Door verstelmechanismes is de videocamera perfect uit te lijnen ten opzichte van de lens van de projector.

Deze telecine projector met standaard is uiteraard geheel werkend te zien na een afspraak per email.

LET OP: De afgebeelde videocamera wordt niet meegeleverd.

Wij hebben geen behoefte aan kijkers maar alleen aan echte geintereseerde kopers omdat wij, onder andere, veel uitleg geven en proberen met de koper mee te denken. Dit kost ons veel tijd. Bij versturen doen wij dit aangetekend.
Advertentienummer: m1459579846
Overige advertenties van J.H W
Meer van J.H W