Sony Alpha 7R II camera | met FE1.8/85 lens | lader | 350748

€ 1.299,95
Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1447sinds 11 mei. '24, 13:52
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
Resolutie42
MerkSony
Optische zoom8 keer of meer

Beschrijving

Cash Converters Den Haag

Artikelnummer: 350748

Omschrijving:
Uitgebreide fotografiemogelijkheden met de Sony Alpha A7R II systeemcamera De Sony Alpha A7R II is een systeemcamera die voorzien is van geavanceerde functies, ontworpen voor de fotografieliefhebber met hoge eisen. Deze camera komt met een resolutie van 42.4 megapixels, ideaal voor afdrukken op groot formaat en gedetailleerde uitsneden. Daarnaast bezit het een CMOS beeldsensor met een formaat van 35.9 x 24 mm, wat helpt om fantastische beeldkwaliteit te bereiken. Met deze camera zijn er verschillende scherpstelmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen automatisch en handmatig scherpstellen, waarbij de continue autofocus 399 focuspunten bezit voor een nauwkeurige en snelle scherpstelling. Video opnemen is ook een mogelijkheid, met een 4K Ultra HD resolutie voor scherpe en gedetailleerde films. Audio wordt eveneens catered voor met ingebouwde microfoon en speakers. Handige functies en uitgebreide ondersteuning Het 3 inch TFT scherm van de Sony Alpha A7R II gaat hand in hand met een elektronische zoeker. Het scherm is kantelbaar wat flexibele compositionele mogelijkheden geeft. Het ondersteunt beeldformaten zoals JPG en videoformaten zoals AVC. Een toegevoegde functie is de beeldstabilisator, die helpt om onscherpte door camerabewegingen tegen te gaan. De gebruiksvriendelijkheid reikt verder. Je kunt ook foto's nemen met de burst mode, een functie die meerdere foto's achter elkaar schiet. Een flitsschoen bevindt zich aan de bovenkant van de camera voor extra verlichting. Voor opslag is er een geheugenslot beschikbaar, compatibel met MS Micro (M2) geheugenkaarten. Doordacht ontwerp met aandacht voor gebruiksgemak De camera is relatief licht voor een dergelijk model, een gewicht van 625 gram batterij inbegrepen. Daarbij is de behuizing zwart gekleurd voor een strakke, professionele look. In termen van aansluitingen, de camera biedt een micro-USB B-connector, een hoofdtelefoonaansluiting, en NFC voor gemakkelijke pairing met compatibele apparaten. Daarnaast worden WLAN en HDMI ook ondersteund. Sony heeft veel gedacht over gebruikersinterface en ergonomie, met functies als contrast, intensiteit en dioptrieaanpassing voor een meer gepersonaliseerde ervaring. Bovendien heeft de camera een ingebouwde anti-stof functie, handig om de levensduur van het toestel te verlengen. De Sony Alpha A7R II camera, een doordachte investering voor de veeleisende fotografieliefhebber.

Dit product wordt geleverd met: oplader en lens

Staat van het product: met lader

Cash Converters Den Haag is een pandjeshuis en de nummer 1 op het gebied van inkoop, verkoop en terugkoop van gebruikte goederen.

Service en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Dagelijks bieden wij nieuwe producten aan en ons gespecialiseerde team staat dagelijks voor u klaar.

Tijdens onze openingstijden is het altijd mogelijk om onze online verkopen te komen bekijken en testen. Heeft u niet de beschikking om langs te komen? Wij verzenden ook! Tevens geven wij op al onze producten nog 2 maanden technische garantie.

Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen van 20% van het aankoopbedrag, dan heeft u één maand de tijd om het resterende bedrag te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Bij ons kunt u ook gebruikte goederen verkopen of inruilen. Hiervoor zult u wel langs de winkel moeten komen. Wij betalen direct contact geld voor al uw gebruikte goederen.

Tijdelijk geld nodig? Maak dan gebruik van onze verpandoptie. U ontvangt direct contant geld en krijgt 2 maanden de tijd om uw producten terug te kopen tegen een zeer lage rente van 4,5%.

ONZE OPENINGSTIJDEN:
Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00


OPHALEN, TESTEN EN BEKIJKEN KAN BIJ:
Cash Converters
Prinsegracht 74
2512GB Den Haag
‪070-3050100‬

60 DAGEN TECHNISCHE GARANTIE
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen
OPHALEN EN VERZENDEN ( prijzen zijn excl. Verzendkosten)
Bekijk ook onze andere advertenties voor meer leuke aanbiedingen.
Cash Converters Prinsegracht
Advertentienummer: m2113985373