Konig & Meyer Tafel Monitor Stand 26772

€ 58,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
310sinds 6 apr. '24, 14:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeFront, Rear of Stereo speakers
WattageMinder dan 60 watt

Beschrijving

Deze tafelstandaard is perfect voor studiomonitoren en luidsprekers. Met variabele hoogteverstelling tussen 167 en 254 mm, biedt deze standaard de flexibiliteit die je nodig hebt. De 4 rubberen pads zorgen niet alleen voor stabiliteit, maar filteren ook geluid voor een optimale luisterervaring.

Je voelt meteen de kwaliteit zodra je deze monitor-stands in handen hebt. Gemaakt van dik plaatstaal en met stevige knoppen, stralen ze duurzaamheid uit die je niet alleen op de foto ziet.

Je monitoren blijven stabiel staan, zelfs bij hoogteverstelling van het bureau. Dankzij de bijgeleverde rubber dopjes hebben ze een stevige grip, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over onbedoelde verschuivingen.

Het geluid uit je speakers wordt naar oorhoogte geleid, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit, of je nu zit of staat achter je bureau.

Wil je de knop voor de hoogteverstelling uit het zicht hebben? Geen probleem! Deze kan eenvoudig aan de achterkant van de standaard worden geplaatst.

Verbeter je luisterervaring met deze hoogwaardige monitor-standaard.

Winkelprijs 52 euro per stuk. Nieuw in doos
Advertentienummer: m2101218401