Apogee Acoustics Centaur Minor Ribbon Luidspreker set

€ 1.100,00
Ophalen
1333sinds 23 mei. '24, 21:06
Deel via
of

Kenmerken

TypeFront, Rear of Stereo speakers

Beschrijving

Productdetails:
Product: Apogee Acoustics Centaur Minor Ribbon Staande Luidspreker
Kleur: Zwart/ grijs 

Productbeschrijving:
Deze verfijnde Apogee Centaur-luidsprekers combineren esthetische verfijning met uitzonderlijke akoestische prestaties. Ondanks minimale gebruikssporen zijn de luidsprekers visueel aantrekkelijk en akoestisch indrukwekkend.

Cosmetische beschrijving:
Cosmetisch verkeren de luidsprekers in zeer goede staat, met kleine rafels op het stoffen oppervlak die nauwelijks opvallen en de esthetische integriteit niet verstoren.


Functionele aantekeningen:
Op technisch vlak bieden deze luidsprekers een superieure geluidsbeleving, dankzij een 26-inch aluminium/Kapton ribbon midrange en een krachtige 6.5-inch dynamische basconus. Met een eenvoudige aansluiting op diverse versterkers zijn ze verrassend gebruiksvriendelijk.


Specificaties:
- Hoogte: 100 cm
- Breedte: 35 cm
- Diepte: 22 cm
- Basdriver: 6.5" dynamische conus
- Middenbereik: 26" aluminium/Kapton ribbon (geëtst in 6 segmenten)
- Maximaal geluidsniveau: 107dB
- Gevoeligheid @ 3m: 85dB
- Frequentierespons: 40Hz (-3dB) tot 20kHz
- Aanbevolen versterkervermogen: 50W (bij 8 ohm belasting)
- Overgangsfrequentie: 800Hz
- Impedantie nominaal/minimaal: 6/4 ohm
- Gewicht: 52lbs per stuk

Neem een kijkje op onze webshop, Taste for Audio, voor een uitgebreide selectie aan hifi-producten.

Taste for Audio is een jong en groeiend bedrijf in Vintage - en moderne Mid-Fi en Hi-Fi geluidsapparatuur. Ons brede en dynamische assortiment wisselt regelmatig. Af en toe komt er zeldzame en gewilde Vintage Hi-Fi (jaren ’60, '70 en '80) binnen en tegenwoordig met enige regelmaat ook exclusieve, moderne High End. Daardoor menen wij te kunnen voorzien in de behoefte van iedereen die graag muziek luistert of wil upgraden naar een hoger segment. Mocht u iets specifieks zoeken, schroom niet en neem contact op. Wij zullen altijd proberen om iedere klant naar tevredenheid te helpen. De juiste combinatie versterker en luidsprekers maakt in veel gevallen het verschil!


We streven naar een duurzame wereld en daarom bieden wij zeer veel tweedehands audio aan. Alle audio wordt echter voor verkoop altijd grondig gereinigd, getest en technisch nagezien of gerepareerd waar nodig.

Wij staan achter ons product en u krijgt 3 maanden garantie bij afhalen of verzekerde verzending, tenzij anders vermeld in de advertentie. Uiteraard vervalt de garantie direct bij doorverkoop, onkundig/oneigenlijk gebruik of wanneer bij geconstateerde gebreken zelf reparaties wordt uitgevoerd.
Indien u specifieke vragen heeft over de garantie die wij bieden kunt u onze website raadplegen.

Inruil is bespreekbaar en defect apparatuur kan bij ons worden ingeleverd of ter reparatie aangeboden. Een prijsopgave voor reparaties wordt op voorhand niet gegeven, maar de ervaring leert wel dat in veel gevallen een reparatie het geld waard is en de moeite loont
Advertentienummer: m2118311013