Muzikaal elliptisch MM-Element voor een klein prijsje !

€ 42,50
Ophalen of Verzenden
€ 2,95
131496864sinds 26 okt. '09, 12:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Naald kapot ? Of op zoek naar een nieuw "fatsoenlijk én toch betaalbaar" pickupelement ?


Dan is dit mooie AudioTechnica AT91E element misschien wel iets voor jou. Dit universele en muzikale element is standaard al voorzien van een, voor het afspelen van stereo-platen veel betere elliptische diamantnaald. We leveren dit element nu voor slechts € 42,50 en dat is geen 10 euro meer dan de prijs van de losse elliptische naald.


Mocht je tegen een correcte montage opzien dan leveren we het element voor € 59,50 "plug&play" gemonteerd op een universele SME-type headshell, (zowel zwart als zilverkleurig) die zo op een heel groot deel van alle platenspelers in de arm kan worden geschoven. Dan hoef je alleen nog even de naalddruk en antiskating correct in te stellen én spelen maar !


www.pickupnaald.nl is de oudste (sinds 1999) Nederlandse en meest uitgebreide webshop voor grammofoon-naalden, pickup-elementen, platenspelersnaren en overige vinyl-accessoires. In februari 2021hebben we gevierd dat we al 60 jaar actief zijn in de Naalden/elementen branche. We leveren snel praktisch alles uit onze grote, eigen voorraad !


Voor naald, element & vinyl-accessoire vragen, zie onze gespecialiseerde webshop, met meer dan 4300 naalden, ruim 1200 elementen, ruim 600 Audio/Video snaren en alle nog leverbare plaat & platenspeler-accessoires.

Dus of je nu een Aristona, Dual, Thorens, Philips, Onkyo, B & O, Denon, Akai, Sony Pro-ject of een Technics platenspeler heb, als je het bij ons niet vind, vind je het nergens !
Advertentienummer: a1000136146
Overige advertenties van AMAA - pickupnaald.nl
Meer van AMAA - pickupnaald.nl