Presonus Firepod FP10 FireWire Audio interface | 338566

€ 129,95
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
2843sinds 13 dec. '23, 11:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeAudio

Beschrijving

Cash Converters Den Haag

Artikelnummer: 338566

Omschrijving:
De FP10 is een uiterst compleet 24bit/96k opname systeem. Het combineert acht Presonus Xmax microfoon voorversterkers met een compleet softwarepakket met oa. Cubase en vele plug-ins om direct te starten. Een ideaal systeem dus voor de beginnende producer.
De FP10 is een FireWire interface met ach klasse A microfoon voorversterkers. Iedere van microfooningang heeft een apart regelbaar gain door middel van acht draaiknoppen aan de voorzijde van de FP10. Ook de microfooningangen zitten aan de voorzijde, dus gemakkelijk bereikbaar als de FP10 in een rack hangt.
Ook voorziet de FP10 de microfoon indien nodig van een fantoom voeding. Verder hebben de kanalen 1 en 2 een volledig gebalanceerde sent en return TRS connector aan de achterzijde van de FP120 voor het aansluiten van externe effecten. De ingangen van de voorversterkers zijn natuurlijk niet alleen maar te gebruiken voor een microfoon. U kunt deze ook gebruiken voor uw keyboard, synthesizer of drum computer
Wat de FP10 compleet maakt is de hoofdtelefoon ingang, SPDIF in en uit en een MIDI in en uitgang. Verder heeft de FP10 een zeer lage latency. Het software pakket wat u bij de FP10 krijgt is zeer compleet en bestaat uit:
  • Cubase LE
  • Audio Damage– FuzzPlus2, Filterpod plug-ins
  • Pluggo Jr. – Average Injector, Chamberverb, Feedback Network, Filter Taps, Generic Effect, HF Ring Mod, Jet, Limi, Nebula, Resonation, Resosweep, Spectral Filter, Camel Crusher Distortion Compressor, Voxengo SPAN, Boogex, EssEQ , OldSkoolVerb, Tempo Delay and Tube Amp plug-ins.
  • Een drums sampler met meer dan 1GB of aan drum loops en drum samples
  • Twiddly bits: 100 MIDI drum loops.

Dit product wordt geleverd met: adapter

Staat van het product: nette staat

Cash Converters Den Haag is een pandjeshuis en de nummer 1 op het gebied van inkoop, verkoop en terugkoop van gebruikte goederen.

Service en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Dagelijks bieden wij nieuwe producten aan en ons gespecialiseerde team staat dagelijks voor u klaar.

Tijdens onze openingstijden is het altijd mogelijk om onze online verkopen te komen bekijken en testen. Heeft u niet de beschikking om langs te komen? Wij verzenden ook! Tevens geven wij op al onze producten nog 2 maanden technische garantie.

Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen van 20% van het aankoopbedrag, dan heeft u één maand de tijd om het resterende bedrag te betalen. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Bij ons kunt u ook gebruikte goederen verkopen of inruilen. Hiervoor zult u wel langs de winkel moeten komen. Wij betalen direct contact geld voor al uw gebruikte goederen.

Tijdelijk geld nodig? Maak dan gebruik van onze verpandoptie. U ontvangt direct contant geld en krijgt 2 maanden de tijd om uw producten terug te kopen tegen een zeer lage rente van 4,5%.

ONZE OPENINGSTIJDEN:
Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag - Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00


OPHALEN, TESTEN EN BEKIJKEN KAN BIJ:
Cash Converters
Prinsegracht 74
2512GB Den Haag
‪070-3050100‬

60 DAGEN TECHNISCHE GARANTIE
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen
OPHALEN EN VERZENDEN ( prijzen zijn excl. Verzendkosten)
Bekijk ook onze andere advertenties voor meer leuke aanbiedingen.
Cash Converters Prinsegracht
Advertentienummer: m2057690108