Verkoop uw Bang en Olufsen zonder gedoe ! www.inkoopbeno.nl

N.o.t.k.
Ophalen
5993106sinds 25 mei. '23, 09:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
OnderdelenSpeakers, Cd-speler, Tuner of Radio, Cassettedeck
EigenschappenLosse componenten, Microset, Draagbaar, MP3-aansluiting

Beschrijving

Geen gedoe, geen gezeur, maar gewoon eenvoudig, veilig en discreet uw Bang en Olufsen apparatuur verkopen?.

Onze internet site is www.inkoop-bangenolufsen.nl of www.inkoopbangenolufsen.nl alle andere internet pagina’s zijn niet van ons.

Wij houden het graag eenvoudig, veilig en discreet.

Heeft u vragen dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruikmaken van onze chat functie op de site. ( deze kunt u rechts onderin vinden ).

Even alles op een rijtje:

* Bied uw B&O items veilig en vrijblijvend aan op onze website en selecteer uw items eenvoudig met onze online B&O catalogus tool. U kunt er ook voor kiezen om simpelweg een aantal foto’s te maken en te verzenden via onze camera tool. ( dit is aan te raden als u een mobiel of tablet met camera heeft ).

* We geven u binnen 24 uur een interessant vrijblijvend bod* Indien nodig demonteren we gratis en vakkundig uw Bang en Olufsen * Wij zijn actief in Nederland, België en Duitsland en halen al uw items gratis op. ( Dus ook de beeldbuis televisies zodat u hier niet mee blijft zitten, echter alleen als de televisie onderdeel is van een set).

* Na het accepteren van ons bod maakt u eenvoudig een ophaalafspraak wanneer het u uitkomt ( ook 's avonds of in het weekend ).

* Geen gedoe met betalingen en indien gewenst doen wij een aanbetaling ( wel zo betrouwbaar ), Het overige bedrag kunnen wij contant betalen of per bank direct naar u overmaken ( wij hebben een rekening bij de Rabobank, Abn Amro en ING Bank ).

Ga snel naar www.inkoop-beno.nl

Vragen?.

Tel: 0626614661.
E-Mail: verkoop@inkoop-beno.nl.
Web: www.inkoop-beno.nl.

Bedankt en succes.

Team InkoopWebsite

www.inkoop-beno.nl

Advertentienummer: a1481144222