AANHANGER ANSSEMS MULTITRANSPORTERS | MSX | NIEUW!

€ 3.760,00
Ophalen
12701sinds 9 jun. '20, 13:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De Anssems MSX, de transportoplossing voor voertuigen
Voor het transport van grasmaaiers, kleine graafmachines of auto’s heeft Anssems de oplossing. Speciaal voor intensief gebruik en tot een gewicht van 3500 kg is de MSX-serie ontwikkeld. Er is rekening gehouden met de wensen van de ge- bruikers en daarom is de MSX uitgerust met een aluminium vloer van 405x200 cm, rijplaten met opbergsysteem en tal van bindmogelijkheden. De 3000 en 3500 kg modellen zijn standaard voorzien van een lier welke links en rechts te gebruiken is.

Kwaliteit:
De MSX modellen zijn voorzien van een robuust, stalen gelast en volbad thermisch gegalvaniseerd chassis. Dit chassis biedt een optimale vloerondersteuning voor de aluminium vloer. Dankzij de lage laadvloer heeft de MSX een kleine oprijhoek. Zo kunnen vrijwel alle voertuigen worden vervoerd. Wielstop en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De MSX is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van!

Modellen:
Anssems multitransporter MSX 3000 (kg) geremde tandemasser, afmetingen:
405x200 cm van € 4.700,- nu voor € 3.760,- excl. BTW

Anssems multitransporter MSX 3500 (kg) geremde tandemasser, afmetingen:
405x200 cm van € 5.850,- nu voor € 4.680,- excl. BTW

De bovenstaande prijzen zijn excl. leges/ kentekenkosten a € 100,00 btw vrij, excl. afvalbeheersbijdrage banden € 2,- excl. btw per band & materiaalkostentoeslag a 3,7 % excl. BTW

Accessoires:
Er is meer mogelijk met de Anssems MSX dankzij de ruime keuze aan accessoires. Zo bieden steunpoten extra stabiliteit tijdens het op- en afrijden. Monteer de MSX asschokbrekers voor meer rijcomfort. Wenst u extra bindmogelijkheden? Gebruik dan het voorrek. Het reservewiel zorg voor minder oponthoud bij bandenpech.
  • Opzetborden (hoogte 36 cm)
  • Reservewiel met -steun
  • Steunpoten
  • Asschokbrekers
  • Lier met liersteun
  • Contourverlichting LED
  • Spanbanden
  • SCM gekeurd disselslot

Akro Nijverdal
Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal. Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, keuring, onderhoud, reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom, Akro is uw partner in mobiliteit!

Heeft deze advertentie uw belangstelling gewekt? Bel, app of mail ons voor meer informatie of kom gerust langs voor een bezichtiging, de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Akro Handelsonderneming
Fuutweg 13
7442 CL Nijverdal
Tel/app: +31 (0)548 618607
@: verkoop@akro.nl
Advertentienummer: m1562205493