6 liter Voerton zwart

€ 16,95
Ophalen of Verzenden
33112sinds 12 jan. '24, 17:22
Deel via
of

Beschrijving

6 liter Voerton zwart

6 liter Voerton Curtec is UV bestendig en van extra hoge kwaliteit, voorzien van meerdere keurmerken en het materiaal is duurzaam herbruikbaar.

Enkele schroefdeksel
UV-bestendig
UN-gecertificeerd
Voedsel veilig
Verzegeling mogelijk
Duurzaam herbruikbaar

Voerton 6 liter zwart

De voerton 6 liter zwart is voorzien van alle keurmerken en geschikt voor consument en bedrijf. Deze zwarte vaten zijn geschikt voor levensmiddelen, farmaceutische producten en chemicaliën. Uw kostbare inhoud wordt daarnaast optimaal beschermd tegen degradatie van UV-licht. Veel chemicaliën, farmaceutica en sommige voedingsmiddelen verliezen hun werking of kwaliteit onder invloed van UV-licht. Een goed voorbeeld is gemalen koffie en of gebrande koffiebonen, de kwaliteit blijft gewaarborgd in deze zwarte tonnen. Er is dus geen reden meer om u zorgen te maken over migratie of diffusie. Ook vocht wordt onder controle gehouden omdat er in de deksel een rubberen ring geplaatst is. De vochttransmissiewaarden van UV-veilige vaten zijn vastgesteld volgens een ASTM-norm.

Zegt bovenstaande u niets? U kunt de zwarte 6 liter voerton ook kiezen omdat u die simpelweg mooier vindt dan een witte. Consumenten gebruiken ze in de meeste gevallen voor diervoeding zoals bijvoorbeeld kattenvoer, levensmiddelen als rijst en meel of om kunstmest korrels op te slaan. Restaurants slaan vaak diverse specierijen op, om de vaten met inhoud uit elkaar te houden worden deze vaak voorzien van labels en of stickers, zo kunt u in één opslag zien wat er in het plastic vat wordt opgeslagen. Omdat ze waterdicht kunnen worden afgesloten is het een ideaal vaatje om te gebruiken in de watersport als waterkluis, in het bijzonder op boten en in kano’s. Tijdens het afsluiten blijft er lucht achter in het vat waardoor ze blijven drijven, sla daarom uw waardevolle spullen op in een voerton zodat wanneer u onverwacht ter water raakt uw waardevolle spullen niet verloren gaan.

Zwarte ton Curtec
  • Unieke enkele schroefdeksel
  • Handgreep aan de deksel
  • 100% lucht en waterdicht af te sluiten
  • Levensmiddelen keurmerk
  • UV bestendig, optimale bescherming tegen licht
  • UN keurmerk chemicaliën
  • Vrij van giftige stoffen
  • Duurzaam herbruikbaar materiaal
  • Verzegeling is mogelijk
  • Geschikt voor 2 – 3,5 kg of 6 liter

Inhoud
Zwarte 6 liter voertonnen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 3,5 kg voer of levensmiddelen, afhankelijk van het volume. Indien u bijvoorbeeld poeders wilt gaan opslaan zal hier ongeveer 3,5 kg inpassen, kattenvoer is grover qua structuur waardoor u ongeveer 3,5 kg in de ton kwijt kunt.

Deksel
De kunststof vaten hebben een zwarte schroefdeksel die bestaat uit één gedeelte, aan de binnenzijde zit een rubberen afdichtring. Doordat er aan de deksel een handgreep zit is het makkelijk dicht te draaien, tevens is er de mogelijkheid om het vat te verzegelen en of te labelen. Door de handgreep in de deksel is het kunststof vat makkelijk te verplaatsen. Indien de goederen 100% water en luchtdicht afgesloten moeten worden dient de deksel goed strak aangedraaid te worden.

Specificaties

Inhoud6 literHoogte263 mmDiameter198 mmVulopening137 mmKleur dekselZwartKleur vatZwartMateriaalHDPEGewicht420 grKeurmerkVoedingKeurmerkUV straling (200 – 400 nm)Keurmerk1H2/X20/S UNArt nrPV-6LUV-CU

Bij 4x4 Sint Annaland kunt u terecht voor een grote variatie aan autoaccessoires op gebied van offroaden, (wild)kamperen en styling. Kijk voor alle producten op onze website: www.4x4sintannaland.nl

Naast onze uitgebreide webshop hebben we een net zo’n uitgebreide showroom van 1000m2. We nodigen u uit om een keer langs te komen, de koffie staat voor u klaar!

Openingstijden showroom:
Ma t/m vrij: 09:00 – 17:30 uur
Zat: 09:00 – 16:00 uur

Hier kunt u ons vinden:
4×4 Sint Annaland
Veilingweg 20
4697 RR Sint Annaland
info@4x4sintannaland.nl
Advertentienummer: a1497455455