KNIPEX Automatische kabelstriptang 1262180

€ 38,62
Verzenden
Verzenden voor € 4,10
32618sinds 24 aug. '23, 08:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
AutomerkUniversele onderdelen, Oldtimer onderdelen, Overige automerken

Beschrijving

KNIPEX Automatische kabelstriptang 1262180:

Snel en precies afstrippen wordt kinderspel met deze automatische afstriptang van KNIPEX. Door het compacte ontwerp van deze tang is deze zeer licht en heel makkelijk te gebruiken in krappe ruimtes. Deze tang is speciaal ontworpen voor het strippen van enkel en meer-dradige kabelisolatie van 0,20 mm2 t/m 6,0 mm2 en ook zeer fijne en dunne draden kunnen hier perfect mee worden gestript.

Door de automatische aanpassing van deze tang op de verschillende kabeldiameters wordt de ader niet beschadigd en door de instelbare lengteaanslag van 6 tot 18mm kan je alles op exact dezelfde lengte strippen. handig bij serie-matig werken en zorg voor een professioneel resultaat.

Aan de bovenkant van deze Knipex striptang zit een kniptang / kabelsnijder voor koper en aluminium draad t/m 2,5mm2.

De speciaal ontwikkelde slanke kop en het compacte ontwerp zorgen ervoor dat je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken toch perfect en nauwkeurig kan strippen. De mantel van dit gereedschap is versterkt met glasvezel en hierdoor bijzonder sterk en erg licht.

Zowel de messen als de lengteaanslag zijn apart verkrijgbaar bij CABLE-ENGINEER.NL en makkelijk te vervangen en wij zorgen natuurlijk voor een duidelijke instructie. Zie onze categorie "Reserve onderdelen".

Bestelling in onze webshop voor 17:00 van ma. t/m vrij. worden nog dezelfde dag verzonden.

Advertentienummer: a1489262259