Smart INKOOP! City Coupe Forfour Fortwo Auto Verkopen?

Gratis
KM stand
-
Bouwjaar
-
Verbruik
-
Energielabel
-
Garantie
-
184719sinds 16 feb. '23, 17:51

Wil je precies weten waar je instapt?

Vanaf €149 doet Occasionkeuring Nederland een complete auto-inspectie.

Deel via
of

Beschrijving

Smart Verkopen? Auto ( Schade ) Verkopen Binnen 2 Uur? Eigen Ophaal Service En Beste Prijs! WhatsApp Service: 06 12 40 80 16


Een vrijblijvend aanbod
Als het bod is wat je ervan had verwacht, accepteer je het bod en maken we een afspraak voor de afhandeling. Spreekt het bod je niet aan, dan wijs je het af en scheiden onze wegen.

Na de acceptatie maken we een afspraak. Indien gewenst komen wij de auto bij je thuis of op het werk ophalen. De betaling vindt ter plekke plaats, per bank of contant, wat jouw voorkeur heeft. Het geld staat direct op de rekening en ook de vrijwaring ontvangt u direct. Als je dus denkt: ‘ik wil mijn auto kwijt’, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe kan ik mijn auto verkopen?

Ik verkoop mijn auto, maar wil het graag snel en zonder gedoe. Hoe werkt dat eigenlijk, wie biedt er op mijn auto? Zodra je een bod opvraagt op via Autoverkoopplan.nl gaan onze taxateurs de auto taxeren. Dit is uiteraard geheel gratis. Er zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden. De taxatie is op basis van de door jouw ingevoerde informatie over de auto. De kilometerstand, foto’s en eventuele opmerkingen over de staat helpen de taxateurs om de auto goed te taxeren en vergroten de kans op een goed bod.

Wie koopt mijn auto? Directe Opkoper

Wij kopen jouw auto zelf. Dus wanneer je van die auto af wilt zonder onbekende tussenpersonen, zit je bij ons goed. Er zijn dus geen onbekende tussenpersonen waar je jouw auto moet afleveren. Wanneer je de auto via ons verkoopt zal je deze dus niet verkopen aan een garage, dealer of handelaar. Wij kopen de auto zelf. Wij kopen auto's van particulieren en bedrijven.

Waar kan ik mijn auto verkopen?

Wanneer je ons bod accepteert heb je meestal twee opties. Wij komen de auto ophalen, of je kunt de auto zelf komen afleveren. Als je kiest voor afleveren, dan kan dit bij ons eigen kantoor te Nijkerk. Wanneer je kiest voor de ophaalservice dan maken we een afspraak om de auto op te halen. Dit kan bij je thuis, op het werk, of op een andere locatie.

Wat moet ik doen?
Vraag een bod aan op jouw auto door het kenteken in te vullen in het kenteken formulier, bovenaan deze pagina. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gaan wij aan de slag. Binnen 2 uur ontvang je ons bod per e-mail zodat je snel je auto verkopen kunt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om het bod te accepteren of af te wijzen.

Kan ik de auto verkopen zonder keuring of schade. motorschade?

Ja. Wij kopen auto’s met en zonder apk keuring, export of motorschade. Wanneer je een taxatie aanvraag doet zullen wij bij het RDW de keuringsdatum opvragen. Is de APK verlopen, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar de achterliggende reden. Auto’s zonder APK keuring hebben over het algemeen een lagere waarde dan gekeurde auto’s. Een auto verkopen zonder keuring is dus niet altijd verstandig.

Kan ik de auto laten ophalen? Gratis eigen ophaal dienst

Ja. Wij hebben een eigen ophaalservice. Een auto laten ophalen is veelal gratis. Bij auto’s met een relatief lage marktwaarde (inkoop van sloopauto's et cetera) zullen wij de transportkosten moeten rekenen. Wanneer je ons bod bekijkt, tonen we altijd informatie over de ophaalservice.

Hoe gaat het overschrijven en de vrijwaring?

Wanneer wij de auto van je kopen, schrijven we de auto direct over. Uiteraard betalen we ook direct. Het geld staat dus direct op je rekening. Ook als je voorkeur uitgaat naar contant, betalen we direct. Wanneer we de auto overschrijven ontvangen wij een vrijwaring van het RDW. Deze ontvang je direct van ons.

Audi Opel Saab Seat Lexus Renault Mercedes Toyota Nissan mazda kia hyundai chevrolet jaguar iveco fiat Bestelauto Bestelbus Sloopauto ford volvo citroen Abarth Aixam Alfa Romeo Alpina Audi Bmw Buick Cadillac Chevrolet Chrysler Cupra Dacia Daewoo Daihatsu Dogde Fiat Ford Usa GMC Honda Hummer Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Lada Lancia Landwind Lexus Lincoln Mazda Mercedes Mercury MG mini Mitsubishi Pontiac Porsche Skoda Smart Ssangyong Suzuki Tesla Volvo Volkswagen Auto Inkoop Verkopen Opkoper Schadeauto smart inkoop smart opkoper


Advertentienummer: a1471377981