Peter Ouwerkerk - Op de Rotterdamse latten€ 14,00
Chef Rotterdam - Nicole Buissing en Edwin Veekens
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
151sinds 24 apr. '25, 14:05
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
AchtergrondOverige
Jaar (oorspr.)2021
AuteurNicole Buissing
Beschrijving
Hardcover - Nederlands - 220 pagina’s
Chef Rotterdam deelt de indrukwekkende verhalen en beelden van 25 Rotterdamse chefs die op eigen wijze stevig aan de weg timmeren in binnen- en buitenland. Wie zijn toch die mannen die keer op keer onze smaakpapillen weten te triggeren? Wat bezielt hen om zestien, zeventien uur per dag achter het fornuis te staan om gasten tot in het extreme te willen verwennen?
Het 220 pagina’s tellende koffietafelboek bevat 25 interviews van evenveel Rotterdamse chefs die openhartig zijn over hun drive, hun onzekerheden, hun zorgen, hun blunders, de opofferingen die ze dagelijks doen en hun verdere ambities. Sterven in het harnas, dat wil uiteindelijk niemand.
Naast de interviews lichten de chefs in het boek één gerecht uit dat hen typeert als chef en als mens. Cees Helder, het boegbeeld van de vaderlandse gastronomie, tekent voor de inleiding. In 2002 schreef hij geschiedenis door als eerste Nederlandse chef drie Michelinsterren bijeen te koken.
Chef Rotterdam deelt de indrukwekkende verhalen en beelden van 25 Rotterdamse chefs die op eigen wijze stevig aan de weg timmeren in binnen- en buitenland. Wie zijn toch die mannen die keer op keer onze smaakpapillen weten te triggeren? Wat bezielt hen om zestien, zeventien uur per dag achter het fornuis te staan om gasten tot in het extreme te willen verwennen?
Het 220 pagina’s tellende koffietafelboek bevat 25 interviews van evenveel Rotterdamse chefs die openhartig zijn over hun drive, hun onzekerheden, hun zorgen, hun blunders, de opofferingen die ze dagelijks doen en hun verdere ambities. Sterven in het harnas, dat wil uiteindelijk niemand.
Naast de interviews lichten de chefs in het boek één gerecht uit dat hen typeert als chef en als mens. Cees Helder, het boegbeeld van de vaderlandse gastronomie, tekent voor de inleiding. In 2002 schreef hij geschiedenis door als eerste Nederlandse chef drie Michelinsterren bijeen te koken.
Advertentienummer: m2260921183
Populaire zoektermen
de r van rebel in Biografieënboek peter gillis in Biografieënwaargebeurde verhalen in Biografieënmeijer in Biografieënmadonna in BiografieënBiografieën in Boekenelvis in Biografieëngesigneerd in Biografieënmichael jackson in Biografieënboek engelstalig in Biografieënkoningin noor in Biografieënsoldaat oranje in Biografieënedwin floresthe naked chefintruder m1500roos in Swarovskibaby bubbelbadglaslat knippervintage lenzen in Fotografie | Lenzen en Objectievenwijnvat in Regentonnenwalking dead comiconeplus 6 schermflower boxgroenteveiling