Iedereen Eet Mee ! 9789023012054 [{:name=>E. Molenschot€ 4,75
Mediterraneo 9789026343377 Jacques Meerman
€ 9,80
Verzenden
Verzenden voor € 2,95
40sinds 8 mei. '24, 06:19
Kenmerken
AuteurJacques Meerman
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789026343377
Jaar (oorspr.)2019
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Mediterraneo
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789026343377
Conditie: Goed
Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken schrijft Meerman met Mediterraneo een nieuw culinair standaardwerk, waarin hij als eerste de voornaamste eetculturen van Europa met elkaar in verband durft te brengen. Met zijn recepten, verhalen, analyses en achtergronden biedt Meerman een brede historische kijk op de wereldkeuken. Een culinair-historische reisgids om je vingers bij af te likken. ‘Een spannende en betoverende culinaire odyssee, een verbazingwekkend verhaal dat laat zien wat we vandaag de dag op ons bord hebben.’ – Claudia Roden
Titel: Mediterraneo
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789026343377
Conditie: Goed
Mediterraneo van Jacques Meerman is een culinair meesterwerk waarvan elke geschiedenisliefhebben zal smullen. Voor de lezers van De zijderoutes van Peter Frankopan. In Mediterraneo maakt Jacques Meerman in de voetsporen van een Franse monnik, een joodse rabbi, een islamitische ambtenaar uit Granada en een Marokkaanse geograaf om een reis te maken rond de Middellandse Zee in de twaalfde eeuw. In navolging van zijn alom bejubelde Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken schrijft Meerman met Mediterraneo een nieuw culinair standaardwerk, waarin hij als eerste de voornaamste eetculturen van Europa met elkaar in verband durft te brengen. Met zijn recepten, verhalen, analyses en achtergronden biedt Meerman een brede historische kijk op de wereldkeuken. Een culinair-historische reisgids om je vingers bij af te likken. ‘Een spannende en betoverende culinaire odyssee, een verbazingwekkend verhaal dat laat zien wat we vandaag de dag op ons bord hebben.’ – Claudia Roden
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1501467435
Populaire zoektermen
het aanzien van 1962 in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 2020 in Geschiedenis & Wereldhet begin van alles in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1963 in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1971 in Geschiedenis | WereldGeschiedenis & Wereld in Boekensesam in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1982 in Geschiedenis & Wereldjaarboek telegraaf in Geschiedenis & Wereldgrote geillustreerde wereld geschiedenis in Geschiedenis & Wereldelsevier in Geschiedenis, Wereldlarousse in Geschiedenis, Wereldlekturama in Geschiedenis & Wereldmaya's in Geschiedenis, Wereldspanje in Geschiedenis, Wereldcrown palletwagenpachypodium in Huis en Inrichtinglaag stoeltjewoonaccessoires opheusden in Huis en Inrichtingkleding liniaal