A2 / TaalCompleet 9789490807245€ 46,65
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken 9789049804350
€ 16,90
Verzenden
00sinds 21 mei. '25, 07:49
Kenmerken
AuteurJacques Meerman
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789049804350
Jaar (oorspr.)2015
Beschrijving
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789049804350
Conditie: Als nieuw
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken van Jacques Meerman is een fascinerende gastronomische reis door de Nederlanden. Meerman laat zien hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldse invloeden. Door de Arabische landbouwrevolutie werden spinazie en bloemkool geïntroduceerd. In de middeleeuwen leerden we amandelen en de eerste exotische specerijen kennen. De ontdekking van Amerika in 1492 bracht sperziebonen en tomaten, en vanaf de zeventiende eeuw zouden de Indische kruiden ons eten op smaak brengen. Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken is voor de lezers van Gouden jaren van Annegreet van Bergen en Amsterdam van Russell Shorto. Met recepten.
Jacques Meerman (1943) vertaalde vele kookboeken uit diverse talen, onder meer van Claudia
Roden, Harold McGee en Giorgio Locatelli.
dwarsligger® 375
Titel: Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken
Auteur: Jacques Meerman
ISBN: 9789049804350
Conditie: Als nieuw
Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken van Jacques Meerman is een fascinerende gastronomische reis door de Nederlanden. Meerman laat zien hoe onze gastronomische traditie in de loop van de eeuwen gevormd is door wereldse invloeden. Door de Arabische landbouwrevolutie werden spinazie en bloemkool geïntroduceerd. In de middeleeuwen leerden we amandelen en de eerste exotische specerijen kennen. De ontdekking van Amerika in 1492 bracht sperziebonen en tomaten, en vanaf de zeventiende eeuw zouden de Indische kruiden ons eten op smaak brengen. Kleine geschiedenis van de Nederlandse keuken is voor de lezers van Gouden jaren van Annegreet van Bergen en Amsterdam van Russell Shorto. Met recepten.
Jacques Meerman (1943) vertaalde vele kookboeken uit diverse talen, onder meer van Claudia
Roden, Harold McGee en Giorgio Locatelli.
dwarsligger® 375
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlAdvertentienummer: a1514063394
Populaire zoektermen
het aanzien van 1962 in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 2020 in Geschiedenis & Wereldhet begin van alles in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1963 in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1971 in Geschiedenis | WereldGeschiedenis & Wereld in Boekensesam in Geschiedenis & Wereldhet aanzien van 1982 in Geschiedenis & Wereldjaarboek telegraaf in Geschiedenis & Wereldgrote geillustreerde wereld geschiedenis in Geschiedenis & Wereldlekturama in Geschiedenis & Wereldspanje in Geschiedenis, Wereldwereldgeschiedenis in Geschiedenis, Wereldmaya's in Geschiedenis, Wereldwolverine klauwenrainblockerframe schuifdeur paxgibson deluxee0014 spartaautomatten audi a4 b8carburateur afstellenaaliyah cdscooter leekwoondeken blauw