Kinderen leren rekenen€ 10,25
Vis, schelp- en schaaldieren
20sinds 13 aug. '25, 19:13
€ 5,45
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,25
Kenmerken
Beschrijving
Vis, schelp en schaaldieren.
Auteur: Bas de Groot, Jac. G. Constant,Co-auteur: Henk Noy
Nederlandstalig
Grote paperback
180 pagina's
(R6)
Bij een (te) laag bod geen reactie.
Vis, schelp- en schaaldieren een geillustreerde gids met de beschrijvingen, aanvoertijden en bereidingswijzen van ruim 400 soorten uit zee en zoet water
uitgeverij het spectrum
Een uitgave waarin waterdieren vanuit een culinair gezichtspunt bekeken worden. Het boek biedt beknopte informatie over vangen, kweken, terminologie, productontwikkeling (kaviaar, gerookt, in plastic, in blik enz.). Per soort of groep verwante soorten komen aan de orde: naam (Latijn en NL, E, D, F), iets over leefwijze, voorkomen, kwaliteit, voedingswaarde, gebruik (welk deel, hoe bereiden), industriele verwerking, meestal een gekleurde (foto) illustratie. Bevat ca. 75 blz. over vis, 25 blz. over schelpdieren (mossel, inktvis enz.), en 25 blz. over kreeftachtigen (garnalen enz.), en nog wat diversen, inhoud, index. Er is speciaal gelet op de aanvoer in Noord-West Europa, maar enkele Mediterrane specialiteiten worden ook vermeld. Toegevoegd is een 50-tal recepten van Y. de Smedt (eigenaar/kok van Belgisch 'vis' restaurant). Een goed idee, aantrekkelijke uitvoering, gegevens bij de soorten in een kleine letter. Interessant voor degeen die eens op culinair avontuur wil (of wil weten wat hij gegeten heeft). Wellicht ook bruikbaar als bron voor werkstukken in enkele LBO typen.
Auteur: Bas de Groot, Jac. G. Constant,Co-auteur: Henk Noy
Nederlandstalig
Grote paperback
180 pagina's
(R6)
Bij een (te) laag bod geen reactie.
Vis, schelp- en schaaldieren een geillustreerde gids met de beschrijvingen, aanvoertijden en bereidingswijzen van ruim 400 soorten uit zee en zoet water
uitgeverij het spectrum
Een uitgave waarin waterdieren vanuit een culinair gezichtspunt bekeken worden. Het boek biedt beknopte informatie over vangen, kweken, terminologie, productontwikkeling (kaviaar, gerookt, in plastic, in blik enz.). Per soort of groep verwante soorten komen aan de orde: naam (Latijn en NL, E, D, F), iets over leefwijze, voorkomen, kwaliteit, voedingswaarde, gebruik (welk deel, hoe bereiden), industriele verwerking, meestal een gekleurde (foto) illustratie. Bevat ca. 75 blz. over vis, 25 blz. over schelpdieren (mossel, inktvis enz.), en 25 blz. over kreeftachtigen (garnalen enz.), en nog wat diversen, inhoud, index. Er is speciaal gelet op de aanvoer in Noord-West Europa, maar enkele Mediterrane specialiteiten worden ook vermeld. Toegevoegd is een 50-tal recepten van Y. de Smedt (eigenaar/kok van Belgisch 'vis' restaurant). Een goed idee, aantrekkelijke uitvoering, gegevens bij de soorten in een kleine letter. Interessant voor degeen die eens op culinair avontuur wil (of wil weten wat hij gegeten heeft). Wellicht ook bruikbaar als bron voor werkstukken in enkele LBO typen.
Advertentienummer: m2299405068
Populaire zoektermen
emotionele gezondheidgezondheid uit de apotheek van god1 op 1 dieetvoeding en fysieke degeneratiecambridge dieetontstekingsremmende voedingde tao van gezondheidmoerman dieetvoeding bij gezondheid en ziektemoerman dieetvrijheid van voedingfit met voedingvoeding die schaadtcambridge dieetstuurbekrachtiging fiat punto in Besturingapilco porselein in Keuken | Serviesstenen lamp in Lampen | Tafellampenchinees borden in Antiek | Porseleinford sierra in Oldtimersheld motorlaarzen in Kleding | Motorkledingmizuno morelia in Voetbaloptimount in Drumstellen en Slagwerkmercedes vito brabus in Carrosserie en Plaatwerkvespa 1978 in Scooters | Vespa