Kenmerken

Beschrijving

Nederlandse Voedingsmiddelen Tabel. Analysecijfers van voedingsmiddelen, aanbevolen hoeveelheden, calorien en voedingsstoffen. Voorlichtingsbureau voor de voeding, Den Haag, 29e druk, 1975; 46 bladzijden.
Inhoud:
Inleiding
De betekenis van de voedingsmiddelentabel
Toelichting op de tabel
Analysecijfers per 100 g eetbaar gedeelte van: aardappelen groenten peulvruchten vruchten vruchtensappen en -dranken noten granen, meel en meelproducten brood gebak en koekjes melk en melkproducten ijs kaas en smeltkaas vetten en olien eieren vlees en vleeswaren wild en gevogelte vis, schaal- en schelpdieren soepen in blik maaltijden in blik suiker en stroop dranken diversen .
Gehalte aan vetzuren
Cholesterolgehalten
Maximum hoeveelheid natrium in dieetproducten
Natriumgehalte van drinkwater in Nederland.
Analysecijfers van mineraal- en tafelwater
Alcoholische dranken
Gehalte aan ruwe celstof
Latijnse namen
Maten en gewichten
Aanbevolen hoeveelheden calorieen en voedingsstoffen
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Katwijk
12x bekeken
0x bewaard
Sinds 14 aug '25
Advertentienummer: m2299667806