Kenmerken
Beschrijving
Het nieuwe proefboek.
Over de smaak van wat we eten en drinken.
Auteur: Peter Klosse Angélique Schmeinck
Nederlands
Hardcover
9789059566408
Tweede druk 2017
320 pagina's.
vvk3
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.
Over de smaak van wat we eten en drinken.
Auteur: Peter Klosse Angélique Schmeinck
Nederlands
Hardcover
9789059566408
Tweede druk 2017
320 pagina's.
vvk3
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Noordwijk
30x bekeken
0x bewaard
Sinds 26 aug '25
Advertentienummer: m2304018281
Populaire zoektermen
emotionele gezondheidgezondheid uit de apotheek van god1 op 1 dieetwelkom bij de nieuwe jijvoeding en fysieke degeneratiecambridge dieetontstekingsremmende voedingde tao van gezondheidmoerman dieetvoeding bij gezondheid en ziektemoerman dieetvrijheid van voedingfit met voedingvoeding die schaadtstokke beugel in Kinderstoelencorbin zadel bmw in Onderdelen | BMWzadig voltaire schoenen in Schoenenyepp bagagedrager verlenger in Fietsaccessoires | Bagagedragerslego y wing in Speelgoed | Duplo en Legomaria met jezus schilderij in Kunst | Schilderijen | Klassiekikea puzzel in Speelgoed | Houten speelgoedhoekbank loods 5 in Banken | Bankstellennintendo switch reparatie heerenveen in Reparatie en Onderhoud | Pc's en Spelcomputerslochem in Zitmaaiers